BUDIMO I MI NEKOME DEDA MRAZ! Humanitarna akcija časopisa „Borba“
Foto: Alo.rs

Ekipa redakcije časopisa „Borba“ organizovala je juče u istoimenoj zgradi u holu Ive Andrića humanitarnu akciju pod nazivom „Budimo i mi nekome Deda Mraz“, a u cilju prikupljanja sredstava za novogodišnje paketiće za decu Prihvatilišta grada Beograda. Veliki broj prijatelja kuće „Borba“, ali i građana, odazvalo se akciji i donirali su poklone za decu od 7 do 18 godina, od slatkiša, igračaka, školskog pribora do kozmetike i odeće, ali novčana sredstva.

Pored poklona, svi koji su se odazvali akciji napisali su i čestitke sa željama za Novu godinu, a koje će zajedno sa paketićima ekipa „Borbe“ uručiti deci iz Prihvatilišta.

- Izuzetno nam je drago što se ovoj akciji odazvao veliki broj ljudi, i što je na kraju naš hol Ive Andrića bio prepun poklona. Ovo je samo jedna u nizu dobrotvornih akcija koje je „Borba“ organizovala, u planu su još mnoge i zahvaljujem se svima koji su danas došli da nas podrže i daju svoj doprinos humanosti, istakla je Andrijana Mijajlović, organizator „Borbine“ akcije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading