Ministar Vučević uručio ključeve od stanova pripadnicima snaga bezbednosti (FOTO)
Printscreen

Obraćajući se prisutnima, ministar Vučević rekao je da Srbija, pored svih muka koje su je zadesile i pritiska na našu državu i na naš narod koji živi u južnoj pokrajini, ne prestaje da se bavi ljudima, pogotovo onima koji se staraju za bezbednost države.

– Mi kao država ne možemo i ne smemo prestati da se bavimo i drugim temama i da rešavamo i druge stvari. A upravo odnos prema ljudima koji se staraju i koji čuvaju sve građane Srbije, jeste jedan od prioriteta Republike Srbije i mora da bude – rekao je ministar Vučević.

Ministar Vučević je zahvalio pripadnicima snaga bezbednosti na svemu sto svakodnevno rade kako bi zaštitili naš narod.

– Ovo je jedan korektan, fer odnos države prema svojim ljudima, prema ljudima koji čuvaju ovu državu, koji brinu o svim njenim građanima. I svima vam, bez obzira iz kog sektora bezbednosnih struktura dolazite, veliko hvala. Veliko hvala i vašim porodicama i svima onima koji su uopšte uključeni da čuvaju našu otadžbinu Srbiju – istakao je ministar odbrane.

Ministar Vučević posetio Vojnobezbednosnu agenciju (FOTO)

Ministar odbrane je rekao i da kada se rešava ovako važno životno pitanje kao što je stambeno, to ostaje u sećanju do kraja života.

-Kažu da nije bitno ono što u životu doživite već je samo bitno ono što pamtite što ste doživeli. Ja sam siguran kad god rešavate ovako krupno pitanje u životu, a stambeno pitanje jeste jedno od važnijih pitanja, to je nešto što ostaje u pamćenju i sećanju svakoga od nas, a time i vas i vaših porodica – rekao je ministar Vučević.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading