MALI BOGDAN OSTAJE BEZ STANA! Stariji sinovi Olivera Ivanovića žele najmlađem bratu da otmu jedino nasledstvo
Milena Ivanović sa sinom Bogdanom / Alo! / D. Briza

Naime, u toku je ostavinski postupak, a Oliverovi stariji sinovi hoće da im pripadne i stan u kome živi Bogdan sa majkom.

- Sve ovo što se dešava je zapravo najveći udarac za Bogdana, ja tu zaista nisam bitna ni najmanje - poručila je na početku razgovora za Alo! Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića.

- Problem je što su u ostavini vidljivi auto (koji sam ja uzela Oliveru na kredit, za šta postoje dokazi) i stan, koji smo Oliver i ja kupili zajedničkom sredstvima u toku našeg zajedničkih života od 11 godina. Imovina na Kosovu koju uživaju Oliverovi sinovi, dva stana i lokali, kao i kirije u vrednosti preko 2.000 evra mesečno nisu deo ostavine, a Bogdan dobar deo od svega toga nije video ovih pet godina - pojasnila je ona.

MALI BOGDAN OSTAJE BEZ STANA! Stariji sinovi Olivera Ivanovića žele najmlađem bratu da otmu jedino nasledstvo

Foto: Wikipedia

 

Oliverova udovica je otkrila i da je njegov srednji sin dobio stan od oca na Novom Beogradu, koji je direktno prebačen s Olivera na njega, dok je drugoj dvojici sinova prebacio novac za kupovinu stana.

- Takođe, upoznata sam s tim da je Oliver određeni novac držao kod sestre na računu i da ja nemam uvid u to, za razliku od sinova. I sve to je njihovo, a stan koji smo Oliver i ja planirali za Bogdana planiraju da se deli. Ja to neću dozvoliti i priložiću sve dokaze koje će osporiti takvu podelu – ističe Milena, koja ponavlja da u čitavom ovom ostavinskom postupku ni najmanje nije važna ona.

- Važan je Bogdan. On je Oliveru bio mezimče, i to svi znaju. Znaju da mu je on držao dušu u zatvoru, posećivao ga svakog ponedeljka i četvrtka više od tri godine. Svi koji nas poznaju mogu da posvedoče o toj ljubavi i toj vezi između Bogdana i Olivera. Danas smo u situaciji da braća koja su formirani, zreli ljudi žele da otmu ono što je Bogdanovo. Da otmu od brata, dečaka od 11 godina – priča Milena, i dodaje da se ona bori u ime Bogdana jer je on još mali.

- Mislim da će imati problem da ga za koju godinu pogledaju u oči - dodaje Oliverova udovica.  

Familija i ne pita kako je
najmlađi Oliverov sin

Milena Ivanović Popović je u razgovoru za Alo! otkrila i da njen sin Bogdan nema nikakav kontakt ni sa braćom ni s ostalom familijom.

- Priča da sam ja ta koja to ne dozvoljava je lažna i šuplja. Bogdan je odrastao, ima svoj telefon, društvene mreže… Ko može zabraniti tetki, stricu, braći da mu čestitaju rođendan, slavu, da ga okrenu da pitaju kako je? Niko to ne može da zabrani i ne postoji opravdanje za takvo ponašanje. Sigurna sam i znam da ni Oliver to ne ni razumeo - navela je ona za naš list.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mile

08.11.2022 07:44

Ne žele braća njemu ništa da otmu,dobiće on svoj deo kao jedan od naslednika,ali Milena nije pravni naslednik mora se poštovati zakon.