"OVO NIKAD NIJE BILO, ZA JEDAN DAN 15.000 DINARA" Ponuda za ekskurziju u  beogradskoj školi razbesnela roditelje
Foto: Alo!/Ognjen Radošević

U ovu cenu uključen je obilazak na relaciji Ravanica-Gamzigrad-Negotin-Kladovo-HE Đerdap-Lepenski vir- Golubac i samo jedan pun pansion. To znači da deca imaju organizovano samo jedno prenoćište. 

Mnogi roditelji ostali su u neverici kada su videli preskupu ponudu.

- Ovo nikada nije bilo, za jedan dan skoro 15.000 dinara, pa moje starije dete je u avgustu bilo na pripremama 7 punih pansiona za 30.000 dinara, ja ne znam o čemu se ovde radi. Pa, zar je ovo najbolja opcija koju su u školi odabrali, pitam se da li je ovde uopšte prioritet druženje i upoznavanje zemlje ili nešto drugo. Šokirala sam se kada sam videla cenu - rekla je vidno revoltirana majka jednog od učenika 7. razreda. 

Podsećamo, ovo nije prvi put da učenici i roditelji pokazuju nezadovoljstvo kada je u ptanju organizacija ekskurzija, a o tome kako se osoblje hotela na loš i neljubazan način ponelo prema đacima možete više pročitati OVDE. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Darko

14.10.2022 13:41

Opste je poznato da direktori u dogovoru sa agrncijama prave fiktivne ponude i dele pare. Za te pare je moguce dva puta obici neku od evropskih prestonica sa tri nocenja i doruckom. A verujem da moze i tri dana sa punim pansionom. Lopovluk i umesto da nam deca putuju po svetu ovakvim postupcima se mnogima uskracuje ta mogucnost.

Tamo neki roditelj

14.10.2022 21:33

Isti slučaj kao "jedna gimnazija u Zemunu". Direktor posle ovogodišnjih ekskurzija slobodno nože da kupi solidan auto.

Ljubica

15.10.2022 00:24

Uračunato plaćamje za profesore i njihove dnevmive