Trivan obnovila slavu Mtel kompanije
Foto: mtel.ba

Kako je naglasila generalna direktorka kompanije Mtel Jelena Trivan, zadovoljstvo je nakon 12 godina ponovo oživjeti ovu tradiciju, te se okupiti oko običaja koji je vijekovima prisutan u srpskom narodu. 

“Ova kompanija stvarana je za vreme ratnih i posleratnih vremena kada je srpskom narodu bila potrebna pomoc i Srbije i boga. Zato su slavili Svetog Iliju, a sve nade upirali u Srbiju. Neko je tradiciju obelezavanja slave prekinuo, a ja zelim i da se ojacaju mostovi izmedju Srbije i Srpske i da se sacuva tradicija bez koje ne bi bilo naseg identiteta”naglasila je Trivan.

 
Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske čestitala je krsnu slavu kompaniji Mtel, te naglasila da ova kompanija predstavlja jedan od ekonomskih stubova razvoja Republike Srpske i Srbije.

 

„Pored toga što zapošljava veliki broj ljudi, činjenica je da je ovo društveno odgovorna kompanija. Tome mogu i sama da posvjedočim nakon mnogo godina na različitim pozicijama, zaista smo uvijek imali svi oslonac kada je u pitanju podrška i sportu i kulturi i ljudima koji su bili u potrebi. Ponosna sam što sam zajedno sa vama na ovom mjestu i zahvaljujem se igumanu i našim domaćinima koji su omogućili da se ostvari jedna posebna veza između ove kompanije i ovog manastira. Zahvaljujem se direktorki Trivan za sve ono što je uradila od dolaska na mjesto generalnog direktora kompanije Mtel. Uspostavila je dobre kontakte sa svima, sa institucijama, običnim ljudima, sa građanima, što predstavlja dobrobit i za kompaniju, ali i za našu cijelu Republiku Srpsku“, rekla je predsjednica Cvijanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading