ČEKANJA NA GRANICI I DO 100 MINUTA Gužve najveće na Preševu za putnička vozila pri ulazu u Srbiju
Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

Teretna vozila čekaju na Horgošu na izlazu iz zemlje 120 minuta, na Batrovcima takođe na izlazu 180 minuta, na prelazu Sremska Rača 120, a na Šidu 240 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmenjeni režim saobraćaja na pojedinim deonicama, pa tako na auto-putu E-75, na deonici petlja Paraćin - petlja Pojate zbog radova na uklanjanju horizontalne saobraćajne signalizacije do 28. jula za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u smeru ka Nišu.


Na deonici petlja Ražanj - petlja Aleksinački Rudnici, ka Beogradu u toku su radovi na pojačanom održavanju. U zoni radova saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom, smer ka Nišu.

Zbog radova na popravci mosta preko Borks ereke na delu puta Bor - Zagrađe kod Slatine do 1 septembra saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare saobraćaj će biti obustavljen do 30. oktobra zbog radova na rehabilitaciji. Alternativni put je Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Zbog radova na sanaciji klizišta Bušinsko polje na deonici Bajina Bašta - Perućac do 1. septembra od 7 do 22 časa saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading