RUSI ZLATNA KOKA ZA ŠUMADINCE Hit oglas u kom vlasnica prodaje kuću u centru Čačka, prednost daje izbeglicama sa Istoka (FOTO)
Printscreen

Oglas o prodaji kuće od 200 metara kvadratnih u centru Čačka za 100.000 evra u kojem vlasnica prednost daje Rusima i Ukajincima zapalio je Tviter. Objavio ga je Kostja koji se predstavlja i kao „Čačanska mirovna misija“, a komentari su se samo nizali.

„Još jednom se potvrđuje nadimak Grebići. Rusima ili Ukrajincima tražiće dva puta više nego nekom iz Čačka, jer vrana vrani oči ne vadi, a dinar im je ćoškast i iz džepa ne ispada tako lako“, napisao je tviteraš Wolfschanzee, dok je neko ko sebe zove Dr Gibanica dodao: „Odmah zinulo dupe da se pokupe rublje!“

RUSI ZLATNA KOKA ZA ŠUMADINCE Hit oglas u kom vlasnica prodaje kuću u centru Čačka, prednost daje izbeglicama sa Istoka (FOTO)

Printscreen

 

 

- Oglas ponavljam već nekoliko puta. Ja sam vlasnica. Ima interesenata, nije da nema. Tačno je da sam prednost dala Rusima i Ukrajincima. Ljudi bolje plaćaju od naših i to je cela filozofija - rekla je za Alo! vlasnica, ekonomistkinja Rada. 

Kako se može videti iz oglasa, reč je o kući u centru Čačka.

RUSI ZLATNA KOKA ZA ŠUMADINCE Hit oglas u kom vlasnica prodaje kuću u centru Čačka, prednost daje izbeglicama sa Istoka (FOTO)

Printscreen

 

„Površina kuće je 200 metara kvadratnih. Sastoji se od četiri dvosobna stana. Dva dvosobna stana na spratu i dva stana u prizemlju. Svaki stan ima zaseban ulaz. Takođe, ima veliku terasu, dvorište površine četiri ara. Pogodna je i za poslovni prostor, vrtić - navela je vlasnica, i dodala da u obzir dolazi zamena za stan u Beogradu. 

Kuća je uknjižena 1/1. Cena je 100.000 evra. Telefon je 0603343***“ piše dalje.

Na sajtu na kome je oglas postavljen navedeno je i da je površina placa 200 metara kvadratnih, da kuća ima 12 soba, dva kupatila i da je izrađena 1945. godine, kao i da kvadrat košta ni manje ni više nego 500 evra.

- Ne znam što se mojim oglasom bave na društvenim mrežama. Javiću vam kad je prodam - zaključila je vlasnica.

Ne pitaju šta košta, samo da je centar 

Rusi i Ukrajinci mahom traže luksuzne i veće kuće, a najvažnije im je da su u centru grada.

- Većina ruskih i ukrajinskih državljana koja se obratila našoj agenciji traži nekretnine u kojima bi živeli sa porodicama ili za potrebe poslovanja. Zanimaju ih veći stanovi od najmanje 100 kvadrata, a kada je reče o lokacijama, prednjače centralni delovi Beograda poput Vračara, Dedinja, ali i Novi Beograd. Traže i luksuzne kuće u unutrašnjosti, važno je da imaju dvorište. Obično plaćaju i po nekoliko stotina evra više kvadrat, nekad i ne pitaju koliko košta - rekla je za Alo! V. V. iz  jedne beogradske agencije za nekretnine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Luigi

18.06.2022 07:22

Kako je dozvoljena prodaja nekretnina strancima ?