VAŽNO AKO KREĆETE NA PUT Za vikend obustava saobraćaja zbog manifestacije "Tara 2022", promene na još nekoliko deonica
AMSS/Printscreen

Alternativni putni pravac je Bajina Bašta - Perućac - Mitrovac. Do 1. jula izvodiće se radovi na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave na deonici petlja Niš Jug-petlja Merošina, a za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka iz smera Leskovca ka Nišu, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Od sutra do 10. juna biće izmenjen režim saobraćaja zbog potreba snimanja filma na deonici Srasla Bukva - Brezna, u mestu Brajići. U toku snimanja scena filma povremeno će dolaziti do kratkotrajnih obustava saobraćaja u trajanju od 3 minuta uz asistenciju saobraćajne policije, sledećom dinamikom: sutra od 8 do 19 časova, 5. juna od 8 do 12, 8. juna od 14 do 19, 9. juna od 8 do 13 časova, 10. juna isto od 8 do 13.

Do 30. juna produženi su radovi na sanaciji dela državnog puta u Ulici 7. septembar u Zaječaru, a u dužini od 500m. U toku izvođenja radova saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom uz eventualne kraće zastoje.

Do 14. juna od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji nestabilnih mesta na deonici Aranđelovac - Gornja Šatornja. U zoni radova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Do 13. juna produžavaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na državnom putu na deonici petlja Horgoš - petlja Subotica - SEVER, u smeru granični prelaz Horgoš - Novi Sad.

Saobraćaj je preusmeren u suprotnu kolovoznu traku smera Novi Sad - GP Horgoš i to preticajnom trakom prema Novom Sadu, a voznom i zaustavnom trakom prema GP Horgoš.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 časova zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema, dok teretna vozila čekaju na prelazu Sremska Rača 60 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading