DECA IDU PO BLATU I PREZUVAJU SE PRED ŠKOLOM DA NE BI BILI PRLJAVI Samohrani otac troje dece očajan, put koji vodi do njegove kuće pun blata i rupa (FOTO)
Foto: RINA

Katastrofalan, blatnjav i pun rupa put vodi do kuće samohranog oca troje dece u selu Donja Trešnjevica kod Topole. Odavno je, kako kaže zaboravljen od svih, a mališanima je veoma teško da stignu do škole. U nadi da će ovaj veliki problem i loša deonica biti sanirani obraćao se više puta nadležnima ali ovaj izlokani sokak nije dočeko asfalt.

 „Godinama je ovako, ako je proleće kod nas je blato i voda, ako je zima mi smo zavejani i odsečeni od sveta, jer se ovde ne čisti, ako je leto rupe su po putu nogu da polomiš, koje god godišnje doba da je, nama nema pomoći. Deca mi idu u školu, obuju staru obuću da bi izašla na glavni put pa se onda prezuju da im se drugari ne bi smejali kako idu blatnjave obuće“, kaže Mile Đokić.

DECA IDU PO BLATU I PREZUVAJU SE PRED ŠKOLOM DA NE BI BILI PRLJAVI Samohrani otac troje dece očajan, put koji vodi do njegove kuće pun blata i rupa (FOTO)

Foto: RINA

 

Ovaj očajni domaćin naglašava da je više puta dobio obećanje da će put ka njegovoj kući biti saniran, međutim do današnjeg dana ništa nije urađeno.

„Rekli su, uradiće i svake godine tako a evo još uvek ništa. Nedavno su nasipali put, jednu deonicu od glavnog puta ka nama, ali i sa tim se stalo i do nas kamen nije stigao. Ja sam intervenisao više puta, zvao, pitao ali očigledno smo ja i moja deca zaboravljeni“, priča Đokić.

U ovom delu sela nije problem samo put, već i visoko rastinje koje se nalazi uz samu problematičnu deonicu. Automobili koji tuda prolaze sa ovog puta izlaze potpuno izgrebani i poprilično oštećeni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading