VELEOBRT! PROCURILA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA MAJE I MATEJA IZ SPLITA Ona se smeje, a on je ljubi - klupko je počeo da se ODMOTAVA!
Foto: privatna arhiva

Nakon svih teorija i njene ispovesti, sada se na društvenoj mreži Jutjub pojavila i njihova zajednička fotografija.

Matej i Maja se znaju odavno jer je njena majka njemu bila učiteljica, a takođe, on se druži s njenim bratom, koji nije pošao na novogodišnje putovanje u Beograd.

VELEOBRT! PROCURILA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA MAJE I MATEJA IZ SPLITA Ona se smeje, a on je ljubi - klupko je počeo da se ODMOTAVA!

Youtube Pritscreen

 

Maja Sopta se, nakon što se saznalo za nju u javnosti da je povezana s Matejem, povukla i obrisala sve profile na društvenim mrežama i nije želela komunikaciju s novinarima sve do juče. U međuvremenu, na internetu se pojavila njihova zajednička slika, koja pokazuje da se oni zaista druže.

 

Matej je nestao noć uoči Nove godine u Beogradu kada je istrčao iz kluba u Beton hali i otišao do Save promenade, gde se približio reci. Maja Sopta je u svojoj jučerašnjoj ispovesti navela da se "kaje što mu se nije javila na telefon", iako smo do sada imali nekoliko verzija njihovog kontakta kritične večeri.

Između ostalog, Maja je istražiteljima otkrila da je Matej koristio drogu kako bi uspeo u poslu, jer posao skipera zahteva naporan rad, a on je imao plan i cilj da uspe u tom poslu, pisali su hrvatski mediji.

U toku je 21. dan potrage za nestalim Splićaninom Matejem Perišom.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Enigma

20.01.2022 21:20

Meni je čudno sto se na Majinom telefonu vidi da je Mateju slala dve lokacije. Da li je to još neko primetio? Tačno se vidi neka linija trase od tacke A do tacke B i to dva puta. Ispod poruka koje je razmenila sa njim se nalaze te dve poslate lokacije. S obzirom da se nalaze ispod prepiske sa njim, znaci da se lokacije odnose na njegov kontakt. Obratite pažnju u trenutku kada Maja pokazuje prepisku i kada se zumira telefon. Još nešto, da li je još neko primetio na snimku kada neko/nešto pliva Savom, vidi se u pozadini osoba koja trči preko mosta. Dakle gornji desni ugao. Sve je u igri, možda se zaista negde sklonio. Čudno mi je, kao da otac naslućuje da je živ, možda nešto i zna što mi ne znamo. Daj Boze da je tako. U svakom slučaju svim srcem želim da se Matej odnekud pojavi i zagrli svog oca.