UPOZORENJE AMSS Izmenjen i usporen saobraćaj na većem broju saobraćajnica
Tanjug

AMSS očekuje usporenu vožnju samo na mestima gde se izvode radovi zbog kojih je režim saobraćaja izmenjen pa je zato vozačima potrebna dodatna pažnja.

Tako se do 2. oktobra u periodu od 7 do 15 časova zbog radova na deonici Zrenjanin - Sutjeska saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforskom signalizacijom.

Večeras i naredne noći od 23 do 5 časova izvodiće se radovi na montaži bežične telekomunikacione mreže provajdera mobilne telefonije na zapadnom portalu na Obilaznici oko Beograda, u desnoj cevi tunela Železnik. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se u desnoj cevi tunela Železnik odvijati jednom saobraćajnom trakom, u smeru ka Bubanj Potoku.

Do 26. oktobra dvokratno u periodu od 8.00 - 11.00 i od 14.00 - do 17.00 časova doći do obustave saobraćaja zbog asfaltiranja kolovoza na delu puta između Pirota i mesta Kitka. U terminima potpune obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije biće omogućen prolaz.

Produžena je obustava saobraćaja na deonici Gola Glava - Joševa i to do 8. oktobra, a alternativni put je za teretni saobraćaj preko Valjeva i Carića, dok je za putnička vozila alternativni putni pravac preko Družetića.

Do 1. novembra izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka na deonici petlja Vodanj - petlja Kolari, u zoni petlje Kolari. U zoni radova na petlji Kolari za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje prema Beogradu, ujedno će na levoj kolovoznoj traci auto-puta smera Niš - Beogra, za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

Od danas do 5. oktobra zbog radova na rehabilitaciji kolovoza za saobraćaj će biti zatvorena petlja Smederevo (Ralja), a tokom izvođenja radova u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, dok će saobraćaj biti preusmeren na alternativne petlje - Požarevac i Kolari. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 15. oktobra zbog izgradnje sektora B6 Obilaznice oko Beograda biće izmenjen režim saobraćaja na delu puta od petlle Beli Potok do tunela Straževica.

U zoni radova koja se nalazi 400 metara od kružnog toka Resnika u smeru ka Bubanj Potoku saobraćaj će biti izmešten na prošireni deo kolovoza u dužini od 170 metara.

Produžavaju se radovi na rehabilitaciji puta na deonici Metriš - Koprivničko brdo i trajaće do 15. oktobra, a saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova na putničkim terminalima vozila se ne zadržavaju.

Na teretnim terminalima vozila čekaju pet sati na Horgošu i Šidu, četiri na Kelebiji, tri na Batrovcima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading