Isključenja vode u Beogradu
Foto: Alo/Alo

Zbog radova "EPS Distribucija" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema na opštini Čukarica, u ponedeljak od 08.30 do 13.30 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Starih ratnika i Branka Radičevića u naselju Železnik.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Molimo potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Planirani radovi na ispiranju vodovodne mreže obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude provereno dobrog kvaliteta.

Svi građani su o radovima blagovremeno obavešteni, i savetovano im je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Iz Vodovoda su saopštili da je za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena auto-cisterna sa vodom.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00- 11, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj veb adresi www.bvk.rs .

Ko danas nema struju

EPS spreman za zimu

Foto ALO!

 

Što se tiče planiranih isključenja struje, naselja u beogradskim opštinama Stari grad, Čukarica, Novi Beograd, Obrenovac, Surčin, kao i pojedina naselja u opštini Obrenovac danas neće imati struje najranije od pola devet ujutru, i najkasnije do pet sati posle podne.

Koje sve tačno ulice su danas bez struje, i kada tačno stiže pročitajte OVDE

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading