Jutarnji špic
Foto: Alo/Printscreen/Naxi kamere

Jutarnji špic u Beogradu trenutno je u punom jeku, a većina prometnih deonica suočava se sa značajnim gužvama i usporenim saobraćajem.

Najizraženije gužve beleže se na auto-putu na ulazu u Beograd, tačnije kod Plavog mosta, gde se vozila jedva kreću.

Situacija nije mnogo bolja ni na auto-putu kroz Beograd, na mostu Gazela, Pančevačkom mostu i Autokomandi, gde su vozila sporija nego obično. Brankov most takođe nije izuzet iz ovog jutarnjeg saobraćajnog kolapsa.

Lančani sudar dogodio se večeras na Gazeli u Beogradu. Kako se može videti na snimcima sa društvenih mreža, na mestu nesreće je policija i Hitna pomoć.

Iako je većina saobraćajnica na Novom Beogradu prohodna, gužve na glavnim prometnicama otežavaju jutarnju rutinu mnogim vozačima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Vozači se na strpljenje i poštovanje saobraćajnih pravila kako bi se smanjili rizici od nesreća usled gustog saobraćaja. Takođe, preporučuje se da se pravovremeno informišete o saobraćajnim uslovima i, ako je moguće, razmotrite alternativne rute ili sate za putovanje kako biste izbegli jutarnje gužve u Beogradu.

BONUS VIDEO

@alo_portal Za brutalno ubistvo Vere Židić (42), njenog sina Davora (13) i njihovog psa u Pohorskoj 33, koje se dogodilo 1. decembra 1993, bio je osumnjičen i operativac tadašnje Državne bezbednosti! Zbog čega su sumnjali na njega, kako je policija došla do ubice i mnoge druge dosad neobjavljene detalje u vezi s ovim zločinom možete videti u emisiji Dosije 192! Link u opisu profila! 📲 #alo #alodnevnenovine #alonovine #dosije192 ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading