prevoz
Foto: Alo/Alo!/Vladimir Marković

Linija gradskog javnog prevoza 76 promeniće do 2. oktobra svoju rutu, zbog radova u Ulici partizanske avijacije i ulivno/izlivnoj rampi auto-puta za Zagreb (smer ka Nišu).

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštili su da će za saobraćaj biti zauzeta desna saobraćajna traka u smeru ka Bežanijskoj kosi, od zone raskrsnice sa ulaznom rampom auto-puta za Zagreb (smer ka Nišu), kao i desna saobraćajna traka auto- puta za Zagreb (smer ka Nišu).

- Koja će u delu od zone raskrsnice sa Ulicom partizanske avijacije biti jednosmerna do izlazne petlje na auto-put za Zagreb, odnosno biće onemogućeno kretanje prema Ulici partizanske avijacije - naglasili su oni.

U smeru ka Bežanijskoj kosi 76 menja trasu, u suprotnom ostaje redovno

Tokom izvođenja radova, vozila sa linije javnog prevoza 76 će u smeru ka terminusu „Bežanijska kosa /Bolnica/” saobraćati ulicama Žorža Matea, Studentskom i dalje redovno (bez svraćanja pored JKP-a „Zelenilo – Beograd”), dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno bez izmene režima.

Takođe, neće doći do promena u radu linija 74, 75, 612 i 708, koje će u smeru prema Bežanijskoj kosi saobraćati preostalom širinom kolovoza, što je regulisano privremenim saobraćajnim znakovima, prenosi Blic.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading