žena obija automobile na dedinju
Foto: Alo/Printcsreen/Instagram/serbialive_beograd

Ona je na Instagramu, na stranici "serbialive_beograd" objavila snimak na kom se vidi žena koja je na električnom troitnetu, i koja pokušava da otvori vrata jednog parkiranog automobila. 

Ona je poslao snimak i napisala:

- Molim vas objavite snimak dotične osobe koja je noćas pokušavala da obije/opljačka pet automobila od kojih je dva uspela. Policiji sam prijavila, ali ona je njima poznata i kako kažu, nemaju na osnovu čega da je privode jer jelte ništa nije odnela - navela je ona i objasnila kako su je zapazili:

- Komšija do nas je čuo nesto napolju i kada je izašao na terasu iz njegovog automobila su virile nečije noge, upravo od dotične osobe. Sišao je i uhvatio je a ona je “dama” sve pokupila iz njegovog auta. Tako da joj je uzeo ličnu kartu i broj. Ja sam upravo došla iz policije, gde mi je rečeno da ne postoji osnov za podnošenje bilo kakve prijave. U pitanju je Dedinje, ulica Miće Orlovića". 

Pogledajte snimak: 

Ljudima je bila interesantna ova objavam, neki su u komentarima pisali svoja iskustva, neki su se šalili, a neki bili baš besni:

- Opa, Dedinje, pa zna mačka gde je lova.

- Slomio bi je trotinetom, pljačkala bi u kolicima.

- Ubuduće ne parkirajte auta gde stignete.

- A trotinet da li je njen ili je i njega negde usput pokupila.

- Zato sam ja napravio kuću u Batajnici, na Dedinju sve lopovi - komentarisali su ljudi. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Krki

11.07.2023 19:45

Cuj nije ukrala nista, pa onda nema prijave ni za pokusj ubistva ako nema ubijenoh