GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ OBAVESTIO Požar pod kontrolom, ne zna se ima li žrtava
BeoInfo

Radojičić je kazao da je u požaru povređeno šestoro ljudi, od kojih troje vatrogasaca, ali da se ne radi o težim povredama.

Naglasio je da će Grad Beograd nastaviti da prati situaciju na terenu.

''Na terenu je 25 vatrogasnih vozila, 55 vatrogasaca i 21 cisterna javno komunalnih preduzeća Grada Beograda koji stručno i požrtvovano rade na gašenju ovog požara. Ipak, prevencija od požara i poštovanje mera bezbednosti su na prvom mestu'', rekao je Radojičić za TV Prva, navodi se u saopštenju Grada Beograda.

Radojičić je zahvalio vatrogascima koji rade na gašenju požara i ostalim gradskim službama koje su, kako kaže, brzo izašle na teren i efikasno reagovale.

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ OBAVESTIO Požar pod kontrolom, ne zna se ima li žrtava

BeoInfo

 

Apelovao je na sugrađane koji žive u delu Obrenovca prema kojem ide dim od požara, da ostanu u svojim domovima, slušaju policiju i da ne izlaze dok se požar potpuno ne ugasi.

''Moramo da vodimo računa o ljudima koji u ovakvim situacijama mogu da izgube život ili da se povrede. Ove stvari se jednostavno ne smeju dešavati'', rekao je Radojičić i pohvalio dobru saradnju Grada Beograda i vatrogasnih službi.

Zbog požara koji je izbio na poslednjem spratu Kineskog tržnog centra u Obrenovcu, stanari četiri stambene zgrade su evakuisani iz bezbednosnih razloga, i ne postoji opasnost po živote ljudi, izjavio je ranije zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je danas posetio Obrenovac.

- Stanari svih zgrada oko kineskog tržnog centra u Obrenovcu su evakuisani i nalaze se na sigurnom. Troje ljudi je zbrinuto u Hitnoj pomoći i jedan vatrogasac. U ovom trenutku jedna osoba ženskog pola se vodi kao nestala. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading