Cvrkutanje ljubavnika telefonom uhvatila jedna zapadna služba
twitter
Cvrkutanje ljubavnika telefonom uhvatila jedna zapadna služba

twitter

Cvrkutanje ljubavnika telefonom uhvatila jedna zapadna služba , Foto: twitter

Redakcija “Alo!” imala je uvid u sadržaj Tačijevog razgovora sa lepom Vlorom koji je vođen u ponedeljak, 29. februara ove godine. Tači se tom prilikom svojoj ljubljenoj žalio da se “juče veoma loše osećao, da je imao glavobolju, temperaturu i da je dosta kašljao.”

U javnosti brižni muž: Tači sa suprugom

facebook

U javnosti brižni muž: Tači sa suprugom, Foto: facebook

 

Hašim: Zvaću Tomu na inauguraciju

Na pitanje da li planira susret sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, Tači je u intervjuu austrijskim medijima izjavio da će u aprilu u Prištini biti održana ceremonija preuzimanja dužnosti, na koju će pozvati Nikolića. - Pozvaćemo i druge predsednike iz regiona, pa i njega. Ja sam se sa njim sretao i na drugim skupovima i događajima, tako da to neće biti ništa nepoznato za Nikolića - kaže Tači.

- Draga moja, verujem da je to posledica umora i preokupiranosti poslednjim dešavanjima u vezi sa izborom predsednika - rekao je Tači u razgovoru do koga smo došli a koji su snimile obaveštajne službe jedne zapadne zemlje.

Vlora mu, kako se navodi u transkriptu razgovora, na to odgovara da se trenutno nalazi u Njujorku, gde sprema govor, za šta od Tačija dobija čestitke i pohvale. On dodaje da se posle izbora za predsednika oseća veoma slobodno i rasterećeno, na šta mu Vlora odgovara da je zabrinuta kako će kosovski ustavni sud reagovati na njegov izbor za predsednika Kosova.

- Dragi, hoćeš li uskoro doći kod mene u Ameriku - upitala je Vlora na kraju razgovora, na šta joj je Tači odgovorio da ne isključuje takvu mogućnost, ali da je po njegovom mišljenju mnogo važnije da obavi još neke poslove koji ga očekuju narednih dana. Poslednja tema kojom su se bavili bio je izbor ministra spoljnih poslova Kosova. Na Vlorino pitanje ko će biti postavljen za ministra, Tači joj je odgovorio da će to najverovatnije biti Enver Hodžaj.

Samo nedelju dana nakon cvrkutanja sa lepom Vlorom, 8. marta, Tači je na svoj Fejsbuk profil postavio sliku kako se sa zakonitom suprugom vraća iz samoposluge. Da bi dokazao koliki je džentlmen, Tači u rukama nosi veću kesu sa kupljenim stvarima iz radnje.

Pripitomila Zmiju: Vlora Čitaku

profimedia

Pripitomila Zmiju: Vlora Čitaku, Foto: profimedia

 

Vloru hvalio i Ivica Dačić

Da nije uvek sve čista politika, svedoči i epizoda koja se odigrala tokom pregovora u Briselu pre dve i po godine, a koji su prištinske vlasti shvatile kao uvredu. Naime, tadašnja ministarka za evrointegracije kosovske vlade Vlora Čitaku zamerila je tadašnjem srpskom premijeru Ivici Dačiću što ju je nazvao lepoticom. Kako bi se odnosi tokom pregovora između dve delegacije relaksirali, Dačić je često pravio šale ili “peckao” nekoga od članova prištinske delegacije. Kada se u pregovore uključila i ministarka Čitaku, Dačić nije odoleo, pa je prokomentarisao njenu evidentnu lepotu.

 

Vuk Jeremić

Petar Dimitrijević

Vuk Jeremić, Foto: Petar Dimitrijević

 

Varnice sa Jeremićem

Vuk Jeremić, bivši predsednik GS UN, prepucavao se tokom mandata sa Vlorom na društvenoj mreži Tviter. Ona je pisala na engleskom, a Jeremić na srpskom i odlično su se razumeli, sve do trenutka dok Jeremić pored rečenice nije stavio „smajli“. Tad je Vlora osula po njemu: „Pa naravno, tipični balkanski mačo, odmah napada po rodnoj osnovi.” Vuk je zapitao kako je napad to što je stavio “smajli”, ali je Vlora napisala: „Pa tako što političku raspravu spuštate na lični nivo.”

Komentari (10)

Dron

11.03.2016 06:26

Tajči je fataljista srpskog porekla ubačen od strane DB da uvede južnu pokrajinu u EU u isto vreme kad i SRB (ako ga žena pre tog ne utepa zbog švaleracije)

Драгомир

11.03.2016 06:44

У архиви Хиландара као и у историјском музеју Анкаре (Турска) постоје подаци да је Хашим Тачи србин из фамилије Даниловић!Он је припадник шиптара за које се зна да су српскога рода и да су робови албанске мафије!Прадеда Хашима је био поп Радосав Даниловић који је у ислам прешао ИЗ КОРИСТИ и добио име ЈУСУФ.Срби су тада били шокирани!Имао је четири сина од којих је један деда Тачија.Поменути Радосав алијас ЈУСУФ никада није постао значајна личност међу муслиманима.Једноставно такве нико не цени!

pa

11.03.2016 11:25

@Драгомир - i gospođica čitaku je od čitakovića izvedeno prezime. islamizirani srbi a kasnije poarbanašeni. ta sudbina je mogla da zadesi i ove sandžaklije na kojima je radio aćif efendija.

Vvesna

11.03.2016 07:05

Moram da primetim da imaju mudrosti kod izbora amasadorke u Americi. A ne ko ovi nasi, samo guraju neke ckembate, celave cice. Njih niko i ne gleda a tekmoli slusa. Ko kad mi nemamo pravi kadar, jedino ako ovi nasi politicari ne vole da ih salju daleko.

Antifashst

11.03.2016 07:52

Koje ste Vi olos od novinara to je neverovatno kao da ste mu drzali svece Taqiju samo da bi povecali Vasu citanost sirite govor mrznje i lazi !!!!

Ko ti

11.03.2016 09:53

@Antifashst - drmuska kavez i otima banane ?!

Slavica

11.03.2016 10:26

Pustite coveka da se svalerise,sto bi on bio drugaciji,a mora se priznati lepa mu oca Cveta,ako je to jos i Ivica rekao onda je sigurno tako.

Vesna

11.03.2016 11:26

Ma lepojke su mu i jedna i druga,doduse uz njega i idu...

Frequent flyer

11.03.2016 13:39

Ovo bi nas trebalo da zanima?

Ana

11.03.2016 20:20

Divno, trgovac organima ima svalerku. Bas se brinem za njegov brak! Da li ste vi normalni kad pisete o ovom zlocincu na ovakav nacin?!