Pušten na kućno lečenje: Petar i Vesna
facebook
Pušten na kućno lečenje: Petar i Vesna

facebook

Pušten na kućno lečenje: Petar i Vesna, Foto: facebook

Pevačicin sin pušeten je na kućno lečenje nakon pregleda u Hitnoj pomoći, kada je utvrđeno da je ugruvan i na vrat mu je stavljena medicinska kragna.

Nezgoda se dogodila u Beogradu, kada je ispred Petrovog automobila „volvo“ izleteo kombi i potpuno mu smrskao prednji deo auta.

- Petar još dolazi sebi od šoka, kao i ja - rekla je Vesna. 

Komentari (3)

VLADIMIR ILIĆ

15.10.2016 09:05

ZAR VI NEMATE NEŠTO PAMETNIJE DA OBJAVITE NEGO LIČNI ŽIVOT JEDNE GATARE I RIALITI OSOBE

Odgovor

15.10.2016 11:45

Kako u soku??Pa ako je videla ubicu Jelene Marjanovic,razvod Ane Ivanovic,koje kakve zivotne drame i puteve mnogim ljudima,zar tek ovo nije mogla da predvidi?E,jadnica,mozda joj je ovo i opomena da se ne igra stvarima kojima nije dorasla i koje nisu za igru!

NE ZNAM

19.10.2016 14:12

@Odgovor - koga ova gatara nije potkačila? Čak je i Djokovića pominjala. Tek predvidjanje ubistva i samoubistva Zorice i Nenada? Koliko je samo bljuvala po učesnicima , zaboravljajući da su i oni nečija deca. Ni majke im nije štedela. Istertovirana "hrišćanka", raskalašna u jelu, srebroljubac...morala bi da zna da greh i iz usta izlazi. Samozvana gatara morala bi da zna za onu:" nemoj pa se ne boj". Sociopate ništa ne može opametiti. Hvala Bogu, sin joj je dobro.