Raskid Razvod Kraj ljubavi
Shutterstock
Kortni Koks

Profimedia

Kortni Koks, Foto: Profimedia

Američka glumica Kortni Koks (53) pre samo nekoliko meseci izjavila je za strane medije, kako uprkos godinama, jako želi da se još jednom ostvari u ulozi majke i svom 13 godina mlađem vereniku, Džoniju Mek Daidu, podari dete.

Ali poslednje fotografije slavne glumice, poznate najviše po ulozi u seriji “Prijatelji”, naslućuju da njena veridba stoji na klimavim nogama.

Naime, strani mediji već pišu kako je ona navodno prekinula svoju veridbu i otkazala planirano venčanje sa irskim pevačem.

Razlog ovakvom pisanju su najverovatnije fotografije na kojima je Kortni uhvaćena u društvu novog, nepoznatog muškarca.

Nakon večere s prijateljicom Dženifer Aniston, i nekoliko bliskih prijatelja, Kortni je uslikana kako napušta elitni restoran u Los Anđelesu i to u društvu nepoznatog muškarca. Par se držao za ruke, a od verenika popularne glumice nije bilo ni traga ni glasa.

Da su ipak nešto više od prijatelja, potvrdio je i nežan zagrljaj.

 

Merry Christmas everyone ??

A post shared by Courtney Cox ? (@courteneyyy.coxx) on Dec 15, 2017 at 12:03am PST

Podsećamo, Kortni i Džoni upoznali su se još još 2013. godine, veoma brzo su se verili, a onda posle dve godine zabavljanja i prekinuli svoju romansu. Ipak, par se ponovo pomirio u proleće 2016. godine, a da li je sada na polomu njihov definitivni kraj ili samo kriza, ostaje da vidimo.

Strani mediji već pišu da do venčanja neće doći jer je glumica sreću pronašla u zagrljaju novog, javnosti još uvek nepoznatog muškarca.