Zadrugari
Screenshoot Youtube
Zadrugari

Screenshoot Youtube

Zadrugari, Foto: Screenshoot Youtube

Prvi će nastupati Filip i Vojke, zatim Miljana i Sloba, treće su Kija i Gordana, zatim i Dragica i Bora, peti će se publici predstaviti Luna i Sara, onda Marko i Matora, Viktorija i Andrijana su sedme, posle njih publici će se predstaviti Marija Ana i Lepi Mića, nakon njih Milica i Tanja, deseta je Maca, posle koje su Nadežda i Anđelo, a onda će se na sceni pojaviti bivši i sadašnji ljubavnici Toma, Mina i Đekson, trinaesti su Miki i Bane, pod rednim broje 14 nastupa Duško, posle ovog zadrugara nastupaju Teodora i Sanja, a zatim Milan i Zorica, Žuti je posle njih, a poslednje će se na sceni druge Zadrugovizije pojaviti Zorana i Ana Korać.

S obzirom na to da neki zadrugari nisu bili zadovoljni parom u svojoj grupi, koje je slučajnim izborom izvukla Miljana Kulić, stiglo je pismo Velikog šefa koji im je skrenuo pažnju da probleme u odnosima moraju rešiti između sebe.

- Zadrugari, verujemo da se sećate da su grupe izvučene i da je rečeno da ne možete menjati ko će sa kim da nastupa. To što neki od vas međusobno ne pričaju stvar je međuljudskih odnosa. Večeras ćete na Zadrugoviziji nastupati u grupama koje su izvučene, a sve ostale probleme morate sami da rešite. Nastupaćete po redosledu koji je Miljana izvukla - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Nakon što je vođa Miljana Kulić pročitala ovo pismo usledio je sastanak na kome je došlo do malih rasprava.