Žiža Stojanović
Youtube printscreen
Žiža Stojanović

Youtube printscreen

Žiža Stojanović se prvo pozdravila sa svima, Foto: Youtube printscreen

Sinoć se tokom izbacivanja odigrala nesvakidašnja situacija u "Zadruzi". Nominovani Bane Čolak i Žiža Stojanović borili su se sinoć za ostanak u rijalitiju.

Prvo je usledila igra, koju je Žiža izgubila. Takmičari su morali da naprave piramidu od čaša, a Bane je bio bolji od Žiže.

- A obećao je da neće igrati igru! - rekao je Miki dok je Kija razočarano poručila: "Eto ko te zeznuo Žiža!"

Tada je Ognjen saopštio rezultat i rekao da Žiža mora da napusti imanje.

Glumica je odmah krenula da se pozdravlja sa svima, poželevši im svako dobro, ali je onda usledio šok, jer je u "Zadrugu" stiglo pismo Velikog šefa.

Veliki šef obavestio je ukućane, a pre svega Žižu, da je zbog nje prekinuo odmor i vratio se kada je čuo da je nominovana.

Žiža Stojanović

Youtube printscreen

Žiža plakala kada je čula sadržaj pisma, Foto: Youtube printscreen

- Dragi zadrugari, draga Žiža! Veliki šef je sada tu i sve tvoje brige mogu da nestanu. Pričali su mi mi da si molila i mene i Boga da ostaneš do kraja! Tvoja želja da stigneš do kraja je velika, zato sam doneo veliku odluku! Veliki šef može sve, zato ti ne ideš nigde! Ostaješ u Zadruzi! Za tebe se ovo takmičenje nastavlja! - pisalo je u pismu Velikog šefa. Žiža je potom počela neutešno da plače. Šta se dalje događalo pogledajte u snimku koji sledi.

 

 

Komentari (10)

cuni

12.02.2018 05:45

Sta misli produkcija?, dasmo mi gledaoci idioti, postavlja se pitanje zasto mi glasamo i dajemo novac za to, zamisli ona je i izrazila zelju da ostane, ja imam skodu jeti al cu morati da izrazim svoju zelju proizvodjacu audija dami ga da jer ja imam zelju da vozim i posjedujem to auto, ukratko, produkcijo sram te bilo sto gledaoce pravis budalom.

nikola

12.02.2018 06:46

Glasajte, glasajte, glasajte...

mira

12.02.2018 06:54

Lunin NEDELJNI honorar je 800 evra. Na kraju će zaraditi 27000 evra. Žao mi je što sam svoje vreme i živce protraćila gledajući ovo. Ako ništa drugo, videla sam koliko i "velika" imena a i stariji ljudi mogu biti sebični, gramzivi,lažljivi, a evo i sad - ova "velika " glumica moli Velikog šefa i boga da je ostave, da još zaradi.... Hirurzi imaju 600 evra platu.

Goca

12.02.2018 10:17

@mira - Od tih 27000 nema nista.To je Razija ispalila da kceri digne cenu!!

Danny

12.02.2018 07:22

Srbijo probudi se vise!!!dok god glasaca bice i njih.

Nina

12.02.2018 08:02

Koji licemeri! Kao, svi se raduju sto je ostala a videcu ih vec sutra kad se Ziza uneredi u krevet da li ce joj trcati u pomoc. Zalili su se svi da im zena smrdi, ne kupa se, uneredjuje se a sta je sad ovo.

nada

12.02.2018 08:32

Dali ce veliki sef spasavati Zizu i narednih nedelja ukoliko bi imala najmanje glasova ??????????? Najbolje da bude maskota ali da joj sef saopsti bez honorara pa da se vidi hoce li hteti ostati i dalje za dzabe? Ukoliko Luna, Sloba ili neko drugi moli za pobedu sef ispunjava zelju ili ? Ko je ovde lud ????????

Bou

12.02.2018 08:54

Da li Veliki Sef zna da ce Luna pobediti??!!!!!??

Ciks

12.02.2018 10:11

Nije u redu . Uslisite onda I Mikijevu zelju da izbaci Kristinu jer je shvatio prvi da narod zeli nju a ne njega. Jako ste me razocarali a verujte nisam jedina .Cemu glasanje I trosenje novca? Niko nije lud. Bolje resite bruku oko onog laznog snimka sexa. Olos forsirate ...posle kasno....sa kim si takav bivas..

mila

12.02.2018 10:47

@Ciks - Koga briga ko se sa kim sexao, gledamo Mikija i jos par njih a ostali olosi su unizili ovaj rijaliti...