Andrija Lazović i Kristina Kockar
Instagram
Andrija Lazović i Kristina Kockar

Instagram

Andrija Lazović i Kristina Kockar, Foto: Instagram

Večeras će zadrugari koji su u rijalitiju našli svog para, svi zajedno gostovati u emisiji "Amidži šou" povodom sutrašnjeg Dana zaljubljenih.

Najveću pažnju privlači dolazak Slobe Radanovića i Lune Đogani koji jesu u vezi, ali s obzirom da on i dalje ima zakonitu ženu Kristinu Kiju Kockar, mnogi se pitaju da li će Đoganijeva biti predstavljena kao njegova devojka ili ljubavnica.

 

 

A post shared by Kija & Andrija (@kija_andrija) on Jan 14, 2018 at 9:08am PST

 

Fanovi rijalitija željno iščekuju večerašnji šou, i ne prestaju da komentarišu, a sada su se pojavile spekulacije da će sa njima krenuti i Kija, koju će u studiju sačekati dečko Andrija Lazović.

Iako bi sigurno bilo i više nego zanimljivo da na istom mestu i u programu uživo vidimo Slobu, Kiju i Andriju oči u oči, ipak PR ove emisije je rekao da Andrija ipak neće gostovati u emisiji, piše Srbija danas.

 

 

 

Komentari (5)

Mitar

13.02.2018 18:20

Ljubavnik Andrija, udate /na papiru ništavom/Kristine, pa on je normalan i pametan dečko, njemu ta blamiranja ne trebaju,.šta ste umislili? Andrija ne može da se odbrani od lepotica koje ga saleću.Našta ona liči, koja je ona riba da bi se on blamirao više sa njom.Sem toga, to je fejk veza. Sve njemu to ne treba. On je ipak ponosan Crnogorac a i pametan, da je gluperda svakak obi došao. ALi nije...čovek se dosta izblamirao u toj fejk vezi..njemu marketing ne treba, to su sve njene ideje bile

Mile

13.02.2018 23:33

@Mitar - Ti mora da si fan Anabele ili ti Razije. Nista od toga istina nije. I novine pisu,po neki put,da bi zaintrigirali narod. Kija nikada nije imala ljubavnika. I ovaj Andrija je bio sa Kijom par dana pre njenog ulaska u rijaliti. Ona je malo karikirala,radi ovog balvana. Inace,da je najgora na svetu,ovakvo ponizenje ni jedna zena sveta,nije zasluzila. I time smo zavrsili razgovor. Zlo nikada ne moze pobediti dobro. Hvala.

Marko

13.02.2018 21:49

Dajte bre zeni poklon sto joj je Andrija poslao pre dva meseca. Zasto to radite?

MIKI 3

14.02.2018 06:19

@Marko - Au, kumo, sve si dobro smislila, pa organizovala još i kupila.... hahaha koje ste vi folirantkinje ...

Mitar

15.02.2018 14:19

Ha - Ha ona ce kod Amidzica? Tamo idu samo poznati. A Kija je sve bivsa bivsa Slobina zena, bivsa Andrijina devojka, bivsa Filipova kres sema, bivsa stjuardesa, bivsa gola po spotovima... Kraja nigde. Takve ne idu ni kod Ivana a kamoli kod Ognjena.