Miloš Vazura
Aleksandar Dimitrijević
Miloš Vazura

Aleksandar Dimitrijević

Miloš Vazura, Foto: Aleksandar Dimitrijević

U otvorenom pismu koje su crno-beli objavili na klupskom sajtu se navodi da se danas navršava deset dana od incidenta ispred stadiona Partizana, u kojem su huligani pretukli radnika obezbeđenja i klupskog službenog vozača. „Alo!“ je kontaktirao Miloša Vazuru, koji je rekao da se ne oseća prijatno ni deset dana od napada:

- Ne osećam se sigurno, plašim se za bezbednost. Niko od osoblja Partizana danas ne može da kaže da se oseća sigurno. Još sam u šoku.

Vazura je otkrio i stanje povređenih radnika, Nebojše i Bože.
- Nebojša će morati da ide na operaciju nosa i jabučne kosti, dok je Boža i dalje na kućnom lečenju. Ne zna se kada će se vratiti na posao. U ponedeljak ćemo imati konferenciju za novinare u vezi sa tim napadom - rekao je Vazura.
Inače, radna grupa crno-belih je postavila neka pitanja, koja su adresirana i na ministra policije Nebojšu Stefanovića, na vršioca dužnosti direktora policije Vladimira Rebića i na načelnika policijske uprave Beograda Veselina Milića:

- Šta je policija preduzela u pogledu otkrivanja identiteta učinilaca ovog krivičnog dela?
- Da li je, do danas, nekog od učinilaca lišila slobode i sa tim upoznala nadležnog tužioca?
- Da li je nadležni tužilac upoznat sa ovim događajem i da li namerava da preduzme odgovrajuće radnje po službenoj dužnosti?
- Da li je Ministarstvo unutrašnjih poslova uzelo u obzir zahtev rukovodećih struktura da im se dodeli stalna policijska pratnja i zaštita?
- Šta još treba da se dogodi kako bi policijski i pravosudni organi stali u zaštitu javnog interesa?

Na kraju, uprava zaključuje:
- Ne želimo da verujemo da oni koji sve to preziru i načasnim delima ismevaju čitavu javnost mogu proći nekažnjeno. Od vas očekujemo odgovore i saradnju na istom zadatku - očuvanja digniteta i integriteta institucija.

Vučelić: Hoćemo isti tretman kao Zvezda!

U Partizanu još ne znaju da li će imati uz sebe navijače u finalu Kupa Srbije u sredu protiv Javora, jer imaju zabranu. Milorad Vučelić, član radne grupe, kaže da očekuje da fanovi crno-belih budu u finalu uz ekipu. - Vezane su nam ruke oko organizovanog vođenja navijača na utakmicu. Nije mi jasno kako je Zvezdi smanjena suspenzija, a nama nije. Želimo isti tretman - rekao je Vučelić za „Alo!“.

 

Komentari (1)

stevan

08.05.2016 16:37

pošten čovek nema zašto da se boji ,boje se samo lopovi,.