U poteru bila uključena i interventna jedinica
MUP Srbije
U poteru bila uključena i interventna jedinica

MUP Srbije

U poteru bila uključena i interventna jedinica, Foto: MUP Srbije

Kako saznajemo, sve je počelo nakon što je vozač „audija A5“ odbio da se zaustavi na znak policije u jednoj od vračarskih ulica. Patrola je radio-vezom obavestila nadležne da imaju begunca, pa je usledila prava filmska potera.

- „Audi“ je velikom brzinom jurio Njegoševom ulicom, a za njim je išao policijski auto sa uključenom rotacijom. Međutim, vozač se nije obazirao, pod punim gasom projurio je kroz crveno svetlo. Još je bio dan, ulice su bile pune. Pukom srećom niko nije stradao - priča jedan od očevidaca ove jurnjave.

Vaviću za nasilničku vožnju preti do dva meseca zatvora

facebook

Vaviću za nasilničku vožnju preti do dva meseca zatvora , Foto: facebook

Kako saznajemo, vozač „audija“ se odatle uputio ka Novom groblju, sve vreme jureći kroz crveno i ne obazirući se na druge automobile i pešake, pa je prava sreća što zaista niko nije povređen.

U poteru se uključila i interventna jedinica, koja je džipom pokušala da mu preseče put u Ruzveltovoj ulici, nakon čega je „audi“ skrenuo u poprečnu ulicu, opet kroz crveno svetlo, i odatle se uputio ka Zvezdarskoj šumi!

Automobil  ostavio  na stazi u  Zvezdarskoj šumi

Petar Marković

Automobil ostavio na stazi u Zvezdarskoj šumi, Foto: Petar Marković

- „Audi“ je nađen na stazi. Međutim, u njemu nije zatečen vozač. Policajci su krenuli da pretražuju šumu i na stotinak metara od vozila zatekli Nikolu Vavića kako se krije u jednom žbunu! - kaže izvor „Alo!“.

Vavić je s lisicama na rukama priveden u policijsku stanicu Vračar, gde je odmah zahtevao da pozove svog advokata. Nakon saslušanja je pušten na slobodu i vraćeno mu je vozilo!

- Protiv njega je podneta krivična prijava za nasilničku vožnju, zbog čega mu preti kazna zatvora do dva meseca. Međutim, nikome nije jasno, a on nije želeo da objasni, zašto je bežao od policije. Očigledno je skrivio nešto, pa se uplašio da policija to zna, čim pokušava da ga zaustavi - dodaje naš sagovornik.

Policija našla Vavića u čamcu: Uviđaj na „Blejvoču“

Oliver Bunić

Policija našla Vavića u čamcu: Uviđaj na „Blejvoču“, Foto: Oliver Bunić

 

Oslobođen optužbe za pokušaj ubistva

Apelacioni sud u Beogradu je u aprilu pravosnažno oslobodio Nikolu Vavića (26) optužbi za pokušaj ubistva radnika obezbeđenja splava „Blejvoč“ Roberta Radojičića (27). Vavić je bio optužen da je Radojičiću prišao s leđa i ispalio mu metak u levu lopaticu. Oslobođen je usled nedostatka dokaza. Nakon tog incidenta, patrola rečne policije pronašla ga je u čamcu privezanom uz splav!

 

Izazvao udes u kojem je povređen Veljko

Nikola Vavić (26) bio je za volanom „audija“ kada se početkom ove godine kod Šamca zakucao u drugo vozilo. U tom udesu povređen je Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Udes se dogodio na magistralnom put Modriča-Šamac, u selu Pisari. Očevici udesa tvrde da Vavić nije uspeo da zakoči kada je vozilo ispred njegovog počelo da se isključuje sa magistrale, već je naglo skrenuo ulevo i udario u „reno“ koji se kretao iz pravca Modriče.

Save

Komentari (16)

gavrilovic

09.07.2016 08:43

Ko su .ebeni " Vavici "?! Naslov sugerirja da su vazni i poznati,a ono neke jajare koje se kriju po zbunovima.

dax

09.07.2016 09:24

@gavrilovic - To su oni sa fantomkama....

momazver

09.07.2016 11:27

@gavrilovic - Koja si ti .ebena NEOBAVEŠTENA bu..ličnost.Braća Vavić, ugledni bizmismeni,*drže* Karaburmu,jedan navijački klan,napravili su i prave tolika *velika dela*,pružaju zaštitu,ok,neki put se kriju,al to je zato što se plaše mraka. Policije i Zakona ne. Oni im jedu iz ruke

Kutla

09.07.2016 08:59

Zbunje camac. Hrabri momci i sve moj do mojega sto bi rekao Zika Pavlovic.

Gogi

09.07.2016 09:02

Znao je on zašto beži i šta prevozi. Stao u šumi, sakrio drogu, novac i oružje iz auta u štek i sačekao policiju na drugom mestu. Jasno ko dan. E moji policajci kad ja treba da Vam budem detektiv.

sever

09.07.2016 09:11

Pazi, bre, odma' ga pustili!! E, to je vest za naslovnu stranu!! To je pitanje za ministra ili AV licno!!! Zasto? Zato sto je to vrh ledenog brega!! Zato sto se tu nalazi neki krupan zastitnik!!

Ricardo

09.07.2016 09:16

Neverovatno je da ga puštaju da se brani sa slobode a bežao kroz crveno, divljao i mogo je lako neko da nastrada. ODUZETI MU VOZILO ZA POČETAK .

Mija

09.07.2016 09:19

To treba na vreme ,,,,, inače tek ima da luduje i pobije silan narod !

Amater

09.07.2016 09:53

NIJE ON BEZAO OD POLICIJE NEGO JE VOZIO POD ROTACIJAMA SA POLICIJSKIM VOZILIMA KAO STICENA LICNOST.TREBA POVESTI POSTUPAK PROTIV POLICIJE JER SU IZGUBILI STICENU LICNOST U SUMI.STEFANOVICU MORAS DA SE IZVINIS VAVICU.

dejanmali

09.07.2016 10:07

Dal mu je policija i oprala kola kada mu ga je vratila,gde je poreska i ostale institucije da se utvrdi odakle mu vozilo posto je neradnik gde je sistem koji ce da zastiti obicne gradjane od ovakvih,SRAMOTA. Udri na sirotinju sa yugicima i punticima,

Peki

09.07.2016 10:19

Šta na ovo imaju da kažu ministar Stefanović i direktor policije Rebić? Slobina milicija je bila keva za ovakve. Posle 48-očasovnog tretmana u 29-om ne bi mu više ikad palo na pamet da se mangupira.

Milan M

09.07.2016 13:02

@Peki - Zamalo sam krajem 90-tih i sam prošao tretman u 29-tom.Bio sam opčinjum noćnim životom prestonice,pa sam često bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

Realan

09.07.2016 12:38

Zbog tih budala sto daju pluseve i minuse gde nije normalno,.je Srbija gde jeste.Ovo je zemlja ludaka a SNS je predvodi kao i pre njih:SPS,DS,DSS,LDP,SRS i.dr.

Milan M

09.07.2016 12:57

Nešto je sakrio drogu ili oružje.Dobro pretražite teren.Mada ako nađete nešto teško da će te na našim sudovima dokazati da je upravo on ostavio.Mnogo treba menjati u zakonima ove zemlje

uu

09.07.2016 14:12

i pustili ga haha

sever

09.07.2016 20:02

Zasto brate, neka zivi decko, neka se malo izjuri! Barem do prvog zida ili shlepera. Ili rafala.