Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN 21. III - 20. IV

Bićete iznenađeni koliko malo davanja može biti višestruko uzvraćeno, i to na vaše zadovoljstvo. Krajem dana poslovne aktivnosti mogu biti nešto teže, naročito vam problem mogu praviti starije kolege. Možete imati probleme u saobraćaju.

BIK 21. IV - 21. V

Početak dana biće malo konfuzan budući da mnoge stvari niste stavili na svoje mesto kada je trebalo. Reč je o odnosu sa ljudima iz vašeg okruženja, možda o rodbini. Takvo stanje će kratko trajati.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Sve ste više usredsređeni na posao i planirate kako dobro da zaradite. Međutim, ovo nije najbolji dan da započnete nove poslovne poduhvate. Ne preterujte u očekivanjima, ali postoji šansa da vam stignu neke pare.

RAK 23. VI - 23. VII

Spremite argumente za stvari zbog kojih će vas partner prozvati. Dosadno vam svakako neće biti, ali moraćete da se suočite sa onim što ste mislili da je odavno iza vas. Imaćete osećaj da ostajete bez energije. Posetite neki spa centar.

LAV 24. VII - 23. VIII

Usredsredite svu pažnju na posao, a neće izostati ni pohvale za vašu vrednoću i efikasnost. Opet, nemojte preuzimati previše radnih zadataka, to bi moglo da vas iscrpi. U porodici mogu nastati iznenadni problemi.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Mnogi bi vam pozavideli na energiji koju imate. Potrudite se da je usmerite na prave stvari. Moguće je da ćete osvežiti staru romansu. Previranja na emotivnom i ljubavnom planu su izvesna, ali još nije vreme da donesete konačnu odluku.

VAGA 24. IX - 23. X

Dragi ljudi uvek mogu da računaju na vašu podršku, ali ovo je dan kada bi vam prijalo da budete sebični. Opustite se i tražite od članova svoje porodice usluge, oni vam sigurno to neće zameriti. Imaćete ljubavne dileme. Vi ste zaljubljeni i nemojte prikrivati emocije.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Budite sigurni u sebe i pustite da stvari dođu na svoje mesto. Ako učinite sve što je u vašoj moći, nećete imati razloga da se kasnije kajete. Vaša finansijska situacija biće mnogo bolja, ali ipak uštedite malo novca. Prijaće vam kratak predah.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Stekli ste poverenje kolega, ali i nadređenih. Sada je pitanje da li ste sigurni šta zapravo želite, budući da ste na korak od ostvarivanja ambicija. Shvatili ste da postoje prečice kojima biste ovaj put mogli da stignete.

JARAC 22. XII - 20. I

Morate da uložite mnogo truda i rada na profesionalnom planu. Odnos sa nadređenima nije zadovoljavajući, a mogući su i ozbiljni konflikti. Komunikacija će biti bolja u drugoj polovini dana. Tada ćete imati mogućnost da sve postignete.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Emotivni život biće veoma aktivan, a na vama je da sve planove ostvarite. I sigurno ćete uživati u zadovoljstvu. Odnos sa partnerom se preispituje i zato morate biti spremni da krenete svojim putem. Nije sve izgubljeno.

RIBE 20. II - 20. III

Posvetite više vremena radu i razvijanju novih poslovnih ideja. Odnos sa voljenom osobom je na prekretnici, a još uvek nije vreme da donosite konačne odluke. Dajte i sebi i partneru dovoljno prostora i vremena kako biste sagledali komletnu situaciju.

Komentari (2)

sumadija

27.08.2016 15:35

A kad nisu!?

duda

27.08.2016 15:38

21. maj je Blizanac a ne Bik bio i biće...