Horoskop, horoskopski znaci
Profimedia
Horoskop, horoskopski znaci

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: Moguć je konflikt sa saradnicima. Svi ćete otvoreno reći ono što mislite, pa može biti mnogo povređenih sujeta. Ipak, nakon oluje dolazi sunce, jer ćete posle svega toga kolektivno imati osećaj da ste raščistili stvari i pašće vam kamen sa srca.

LJUBAV: Veoma turbulentan dan je pred vama. Očekuje vas pomalo napeta situacija ako ste u braku, promene slede iako ih ne očekujete. Partner bi mogao da vam da neki ultimatum. Za slobodne Ovnove je povoljan period.

ZDRAVLJE: Ne izlažite se UV zracima koji vam sada mogu dosta smetati. Koža vam je osetljiva i sklona iritacijama, opekotinama ili manjim povredama. Povedite računa o tome i pružite sebi adekvatnu negu.

BIK

POSAO: Dan je generalno povoljan za posao. Možete da očekujete da ćete stvoriti dobar odnos sa nadređenima koji vam mogu dati podršku da ostvarite neke svoje ideje. Konačno vam neke stvari polaze za rukom bolje nego pre.

LJUBAV: Čeka vas susret sa osobom sa kojom vas očekuje stabilan odnos u budućnosti. Početak veze je na pomolu. Možete da se nadate lepim dešavanjima, dobroj komunikaciji i iskrenim osmesima na obe strane.

ZDRAVLJE: Osetljiv kardiovaskularni sistem je naglašen kod vas pa povedite računa. Ako ste već imali probleme sa krvnim sudovima, možda je vreme za novu kontrolu. U svakom slučaju budite na oprezu...

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete stabilizaciju na polju privatnog posla u narednom periodu. Sve teče sasvim glatko, pa možete da se nadate da ćete ostvariti uspeh na ovom polju. Pokazaćete da je vaša vizija od samog početka bila ispravna.

LJUBAV: Partner je prilično nervozan što svakako utiče i na vaše raspoloženje. Pokušajte da ga oraspoložite i da ga rasteretite. Vreme je da mu pokažete da ste tu za njega i da pored vas može sagledati i vedriju stranu života.

ZDRAVLJE: Stomačni problemi koje ste imali se postepeno smiruju, pa se osećate sve bolje i bolje. Možete da se nadate da ćete na ovom planu imati stabilnu situaciju, bez većih komplikacija ili simptoma.

RAK

POSAO: Rešićete prepreke koje imate na poslovnom planu. Komunikacija sa saradnicima je sve bolja iz dana u dan. Imate utisak da se problemi koje ste imali nekako rešavaju sami od sebe i da vam konačno sve dosta lakše ide.

LJUBAV: Važno je da budete dovoljno strpljivi i da voljenoj osobi pokažete da ste spremni da čekate da reši unutrašnje dileme. Ako je zaista volite onda je fer da joj date vremena da se pozabavi sobom. Ukoliko ste nestrpljivi, uvek imate mogućnost izbora...

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu vam mogu stvarati manje probleme, pa povedite računa o tome. Moguće je da vam sledi manja prehlada ili pad energije. Vreme je da se malo odmorite i da se posvetite jačanju imuniteta.

LAV

POSAO: Dobićete priliv novca koji ste očekivali. Povoljan dan za vas i vaše poslovno polje! Možete da se radujete pozitivnoj atmosferi koja vas očekuje tokom ove faze. Ostvarićete sve ono što budete zamislili, bez većih prepreka.

LJUBAV: Želite da voljenu osobu podstaknete na razmišljanje o zajedničkoj budućnosti. Niste spremni da je direktno pitate šta misli o tome ali želite na suptilan način da joj stavite do znanja da vi osećate da je vreme za veće pomake i promene.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit je naglašen kod vas danas kao i potreba za jakom hranom. Potrebni su vam dodatni izvori energije i proteina. Nema razloga da se dovodite u bilo kakve restrikcije, ugodite svojim potrebama.

DEVICA

POSAO: Ako se budete dovoljno potrudili da obavite sva svoja zaduženja, bićete nagrađeni. Sve zavisi od vas i vaše spremnosti da se posvetite poslu. Oni koju budu zaista vredni, mogu da očekuju značajna dešavanja na ovom planu.

LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi da vam je potrebna njena ljubav i podrška i da ne možete baš uvek sve sami da prevaziđete. Moguće je da je vaš partner navikao na to da ste jaki, pa ne ume da prepozna slabosti. Objasnite mu svoju situaciju.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa vrtoglavicom su mogući tokom dana. Generalno se možete osećati malaksalo i bez energije... Nemojte da izbegavate redovne obroke, unosite dovoljno vode i ne izlažite se jakom sunčevom zračenju.

VAGA

POSAO: Potrebna vam je nečija podrška da bi ste realizovali svoje poslovne ideje. Razmišljate o tome koga da pitate za pomoć. Do kraja dana će vam se na neki način ta osoba sama pojaviti u vašem bliskom okruženju.

LJUBAV: Niste sigurni da li da obnovite kontakt sa bivšim partnerom koji vam se ponovo javlja u mislima. Osećate da bi i on mogao da ima emocije prema vama ali niste sigurni koliko je to generalno dobra ideja... Ipak, odluka je samo na vama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom. Imate neke neraščišćene račune zbog kojih noću ne spavate... Zagledajte se duboko unutar sebe i potrudite se da ostvarite stanje unutrašnjeg mira. Nije lako i trebaće vam vremena, ali je svakako vredno truda.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve ono u šta ste ulagali mnogo truda polako daje pozitivne rezultate. Dobijate ono čemu ste se nadali. Na poslovnom planu vas očekuje sreća i zadovoljstvo, pa samim tim možete imati daleko više motivacije za rad i bavljenje obavezama.

LJUBAV: Imaćete solidnu komunikaciju sa zanimljivim novim poznanikom. Razmišljate o tome da li je prerano da ga pozovete na piće. Poslušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Ako gorite od želje za sledećim susretom, znajte da ni on nije ravnodušan!

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala koji su neophodni vašem organizmu za normalno funkcionisanje. Izbacite unos brze hrane i gaziranih sokova, a jedite više voća, povrća i svežih namirnica koje će vam prijati.

STRELAC

POSAO: Deluje vam da dosta toga ne zavisi od vas. Ipak, ne treba da gubite nadu! Sve se ubrzo može preokrenuti! Današnji dan vam donosi promene kakve niste mogli ni da zamislite u prethodnom periodu.

LJUBAV: Izbegavajte svađe i provokacije. Nije preporučljivo da danas uđete u bilo kakav vid konflikta sa voljenom osobom jer bi to moglo da vas vodi ka razdvajanju. Ako ne želite takvu atmosferu, potrudite se da smirenim tonom rešite nesuglasice.

ZDRAVLJE: Prilično ste osetljivi danas, pa ste i podložni problemima na ovom polju. Generalno stanje organizma vam može biti oslabljeno, pa nemojte još i sami dodatno da se forsirate. Osluškujte potrebe svog organizma.

JARAC

POSAO: Lako dolazite do mogućnosti da zajedno sa svojim saradnicima od poverenja ostvarite poslovni napredak. Deluje vam se da se konačno desila neka velika promena, da se vazduh raščistio i da se na vrhu napravilo dovoljno mesta za vas!

LJUBAV: Zadovoljni ste generalnom slikom na ljubavnom planu. Pronašli ste osobu koja vam odgovara u svakom smislu. Za sada ne želite da žurite sa velikim planovima, lepo vam je i jednostavno želite da uživate u vremenu koje provodite zajedno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate danas! Nemate nikakve brige i probleme, pa se to automatski pozitivno odražava i na vaše zdravstveno stanje. Možete da očekujete sasvim povoljan dan i lepu atmosferu.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete priliku da se radujete lepim vestima koje dolaze. Vaš posao se širi i ostvarujete sve veći profit ali i sve bolji ugled među kolegama, saradnicima i ljudima koji vam mogu biti važni za neke sledeće poteze na ovom planu.

LJUBAV: Sa partnerom dolazite do ozbiljnih tema poput braka i zajedničkog života. Želite da napravite korak napred. Spremni ste za veliku odluku iako mnogo oko vas misle da ste prilično naglo došli do toga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Imate neke navike koje nisu baš dobre za vas. Potrudite se da smanjite unos šećera i ugljenih hidrata generalno. Mnogo bolje ćete se osećati ako se budete zdravije hranili.

RIBE

POSAO: Finansijska situacija se polako popravlja, a vi sve poslove obavljate tačno na vreme. Zadovoljni ste i vi i vaši nadređeni. Može se reći da je pred vama dan u kom nećete imati nikakve brige vezane za poslovno polje.

LJUBAV: Konačno ćete pronaći kompromis po nekim pitanjima koja su opterećivala i vas i partnera. Iako ste iza sebe imali neke nesuglasice, probleme i nejasnoće, sada ćete uspeti sve da raščistite. Osećate se bolje i svežije nakon iskremog razgovora.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole. Prevencija je svakako važna, pa povedite računa o sebi. Nema razloga da se brinete ili da umišljate probleme, već samo da uradite redovne analize- za svaki slučaj.