Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN

POSAO: U poslovnom okruženju nije baš sve idealno. Očekuje vas prilično napeta atmosfera puna tenzije. Biće vam potrebno vreme da sa nekim problemima izađete na kraj i da stvari rešite ali na kraju ćete uspeti u tome.

LJUBAV: Raspoloženje vam je promenljivo, pa tako i emocije. Niste više sigurni u svoje interesovanje prema jednoj osobi koja vas je privlačila pre. Moguće je da se sada pojavio neko ko privlači više vaše pažnje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas zdravstveni problemi. Imate dovoljno energije i snage i nekako ste sigurni u sebe. Ovaj dan vam je povoljan za sve aktivnosti koje vas ispunjavaju i čine srećnim.

BIK

POSAO: Najbolje bi bilo da se maksimalno fokusirate na svoj posao i da ostavite po strani glasine i tračeve. Nemojte da se obazirete na stvari koje se vas ne tiču. Bićete produktivniji ako radite sami.

LJUBAV: Iako želite promene na ljubavnom planu, jednostavno još uvek niste naišli na osobu koja vam odgovara. Biće vam potrebno neko vreme za to. Do tada nemojte da se opterećujete prevelikom analizom i razmišljanjem.

ZDRAVLJE: Moguća je neka prolazna nervoza ali ne biste trebali da imate značajnije tegobe ili probleme. Pred vama je šansa da se regenerišete u svakom smislu- i zdravstveno, i emotivno, i psihički i fizički.

BLIZANCI

POSAO: Povedite računa da ne stvorite sebi probleme na poslovnom planu zbog toga što zapostavljate neke svoje obaveze. Nekada umete da budete malo površni ili neodgovorni, a to su stvari koje vam se mogu zameriti.

LJUBAV: Imate potrebu da voljenoj osobi pokažete svoju najbolju stranu i da je oduševite lepim iznenađenjem. Želite da joj pokažete koliko vam je stalo do nje i da na neki način dokažete ljubav koju osećate.

ZDRAVLJE: Infekcije disajnih puteva su moguće kod vas, pa povedite računa o tome. Držite se podalje od potencijalnih izvora zaraze. Izbegavajte cigarete. Potrudite se da ojačate svoj imunitet u narednom periodu.

RAK

POSAO: Poslovne okolnosti se polako okreću u vašu korist. Možete da očekujete da ćete postepeno napredovati. Jedno vreme ste imali veoma statičnu situaciju ali sada to počinje da se menja.

LJUBAV: Počinjete da primećujete osobu koja vam se već neko vreme suptilno udvara i divi. Zahuktava se komunikacija sa njom. Moguće je da ćete do kraja dana napraviti neki dogovor oko susreta nasamo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mučninom. Imate manje probleme sa organima za varenje, stomak i probava su vam osetljivi. Pazite šta jedete. Proverite rok trajanja na namirnicama koje kupujete.

LAV

POSAO: Možete imati manje probleme sa nekom osobom iz radnog okruženja ako ne budete poveli računa o svom ponašanju. Nekada delujete preterano sujetno i nadmeno, čak i kada toga niste svesni.

LJUBAV: Moguće je da vam se javljaju određeni strahovi i sumnje u vezi voljene osobe što vas dodatno zbunjuje. Kao da se njeno ponašanje promenilo ali i vi ste postali nesigurniji nego pre. Vreme je da obavite jedan iskren razgovor.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi je naglašena, moguć je pad imuniteta i brojni zdravstveni problemi nakon toga mogu uslediti. Potrudite se da odmarate dovoljno. Ako primetite neke tegobe javite se svom lekaru.

DEVICA

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nove poslovne odluke i promene, pa je najbolje da sačekate. Dajte sebi vremena da situaciju sagledate iz nekog drugačijeg ugla i da se posvetite detaljnoj analizi.

LJUBAV: Doneli ste ispravnu odluku i prekinuli vezu kojom jednostavno niste bili zadovoljni. Možete da očekujete nova poznanstva! Nećete ostati sami i uopšte ne treba da razmišljate u tom pravcu!

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate neke nove ili značajne zdravstvene probleme. Osećate se generalno dobro i ništa vam ne stoji na putu, nikakve prepreke. Moguće je da bi vam prijalo da malo više odmarate i spavate.

VAGA

POSAO: Veoma ste snalažljivi i možete da izvučete korist za sebe i iz nekih veoma neugodnih situacija. Jednostavno uspete da preokrenete neke stvari i svako se samo može zapitati da li to radite nekom čarolijom...

LJUBAV: Možete doći do novog zanimljivog poznanstva sa osobom koja je vaša sušta suprotnost. Privlačnost je jaka. Pred vama je zanimljiv dan tokom kog ćete se upustiti u ljubavne igrice.

ZDRAVLJE: Moguće je da ćete uspeti da rešite probleme koje ste imali sa osetljivim stomakom. To svakako ne znači da treba da počnete da se naglo prejedate ili da se vraćate nekim lošim navikama od ranije.

ŠKORPIJA

POSAO: Trudite se da pomognete svojim saradnicima da steknu nova iskustva i da nauče nešto od vas. Smatrate da ste vi prava osoba, neko ko im može pokazati put kojim se ređe ide- ali koji vodi do većeg uspeha.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljive kontakte sa osobama suprotnog pola. Veoma ste aktivni na polju flerta i to vam popravlja raspoloženje. Uživate u pažnji koju dobijate, to vam vraća energiju i samopouzdanje.

ZDRAVLJE: Krvni pritisak vam oscilira. Povedite računa o ovom problemu, pogotovo ako postaje hroničan. Potrudite se da se posavetujete sa lekarom i da uzimate terapiju koja vam je prepisana.

STRELAC

POSAO: Postepeno dolazite do rešenja za probleme koji su vas mučili na polju finansija. Imaćete mogućnost za neku dodatnu zaradu ili će vam se materijalna situacija popraviti na neki drugi način.

LJUBAV: Moguće je da ste nekim svojim gestom iz ponosa povredili partnera. Sada je vreme da razmislite o tome da priznate svoju grešku. Ako želite da ostanete zajedno, pripremite se da progutate svoj ponos.

ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt vam može stvarati manje probleme. Nastavlja se nezgodna situacija na ovom planu pa ako još niste posetili lekara, sada je krajnje vreme da to učinite i da uradite neophodne nalaze.

JARAC

POSAO: Možete veoma lako prekinuti posao kojim niste zadovoljni. Nema potrebe da trpite bilo šta što vam ne odgovara.Ako budete odlučili da napravite takav korak, nova prilika će vam doći brže nego što očekujete.

LJUBAV: Možete da očekujete promene na polju emocija! Konačno se pojavljuje osoba koja će razbuktati vaše strasti! Pred vama je period uživanja u slatkim i zanimljivim ljubavnim dešavanjima!

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo. Pored toga, mogući su i neki problemi vezani za predeo usne duplje, desni ili vrata i žlezda na vratu. Ako primetite neke tegobe javite se lekaru.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete mnogo poslovnih obaveza. Moguće je da ćete ostati duže na radnom mestu kako biste uspeli sve da postignete. Ipak, kada budete sve doveli u red osećaćete se jako dobro i rasterećeno!

LJUBAV: Niste preterano posvećeni voljenoj osobi jer ste preumorni zbog posla. Otvoreno će vam pokazati da joj to smeta. Pokušajte da razgovarate sa njom i da pronađete neki vid kompromisnog rešenja.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće su neke manje nepravilnosti ili problemi sa anemijom. Ako niste dugo bili na redovnom lekarskom pregledu, sada je krajnje vreme za to.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete rešenje za neki problem na poslovnom planu. Dolazi vam značajna šansa za uspeh. Ako budete dali svoj maksimum nećete imati nikakav razlog za brigu! Posao bi mogao da vam procveta!

LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi. Delujete veoma zaštitnički prema njoj, a ona u tome uživa. Očekuje vas dan u kom ćete uživati. Svaki trenutak koji provedete zajedno vam je na neki način dragocen.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje srce i krvne sudove. Moguće je da ćete imati manje probleme na ovom planu ili će se ponoviti neke tegobe iz prošlosti. Ako generalno niste skloni tim tegobama, nema razloga za brigu.