Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

Mozak će vam se usijati zbog konflikta u kancelariji. Da li treba da iskažete svoj stav? Besmisleno je! Pokušajte da smirite situaciju. Trenutno ne možete jasno da sagledate stvari i normalno da rasuđujete.

BIK

Što se otvorenije budete ophodili prema kolegama, to će biti bolje. Laskanje će vam se obiti o glavu! Izbegavajte tračeve! Instinkt vas nikada ne vara. Vreme je da se pomirite s nekim koga ste poprilično uvredili.

BLIZANCI

Samokritika vas štiti od drskosti, ali ukoliko priznate malu grešku - nadređeni će vas sigurno podržati. Preuzmite odgovornost za svoje postupke. Budite iskreni i na taj način ćete uspeti da otklonite partnerovo nepoverenje.

RAK

Instinktivno pronađite prave reči kako biste privukli atraktivnu osobu. Imate utisak da ste na poslu izloženi mobingu ili očekujete otkaz? Opustite se! Malo ste preterali u mislima. Važno je da na posao idete hladne glave.

LAV

Razmislite dva puta pre nego što donesete radikalne odluke. Čak i najmanji detalji ili iznenadne novosti mogli bi prouzrokovati odlučujući skok u karijeri. Budete blagi, jer niste ni svesni da povređujete drage osobe.

DEVICA

Iako ne patite od prevelike izbirljivosti, svi obožavaoci trenutno vam se čine neadekvatnim. Mnogo posla vas čeka i moraćete da se suočite i sa komplikovanim zadatkom. Kad sve uspešno obavite, bićete ponosni na sebe.

VAGA

U okruženju postoji neko ko vam ne misli dobro. Obratite pažnju u čijem društvu se nalazite i ko prisluškuje vaše razgovore s prijateljima. Na poslu ste smeli i inovativni. Što je veći otpor, to ćete se više truditi. Sledi nagrada.

ŠKORPIJA

Šef u vama vidi potencijal. Setićete se ideje za koju ste pre mislili da je nerealna. Bez obzira na to - ne odustajte! Ispuniće vam se i najneverovatnije želje. Budite hrabri i izložite svoju ideju nadređenima. Čekaju vas sjajne reakcije.

STRELAC

Suviše ste zahtevni, kažu vaši prijatelji, zato što tražite partnera koji će vas držati kao malo vode na dlanu. Pred vama je savršeni partner - nemojte propustiti priliku da ga osvojite šarmom i duhovitošću!

JARAC

Trebalo bi da dobro slušate kakve se glasine šire po hodnicima. Čućete i nekoliko saveta koji će vam koristiti, igrajte mudro, ali iskreno, rizik će se isplatiti. Nemojte insistirati da vaša bude poslednja. Zapamtite, pametniji popušta!

VODOLIJA

Ne govorite baš sve što i mislite. Pogotovo treba da obratite pažnju na to da ne pišete napomene u mejlovima koje bi mogle da se upotrebe protiv vas. Ponekad je mudrije „držati jezik za zubima“.

RIBE

Suočićete se sa izazovima koji bi mogli da vam donesu povišicu. Nove obaveze ni u kom slučaju neće biti preveliki teret za vas, pod uslovom da naučite bolje da organizujete vreme. Previše provodite vremena u provodu. Posetite stomatologa.