Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

 

OVAN 21. III - 20. IV

Na ljubavnom planu, Ovnovi mogu samo da očekuju krizu u partnerskim odnosima. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, vaša veza može da se okonča. Naravno, nije to konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što nijedna strana nije spremna na kompromis. Shvatite da bi trebalo što više da pričate, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Vremenom, oboje ćete emocionalno da ojačate i da shvatite da su među vama prave i iskrene emocije koje bi trebalo da negujete. Slobodni Ovnovi ove nedelje nemaju sreće u ljubavi, ali već naredne će biti lepih i prijatnih iznenađenja. Iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osećanja i ući ćete u srećan period. Još jedna vrlo važna stvar, žene Ovnovi koje razmišljaju o trudnoći treba da donesu čvrstu odluku, jer kad se to desi, onda više nema razmišljanja da li je trebalo ili ne.

BIK 21. IV - 21. V

Bikovima koji su odskora u vezi, ova nedelja donosi probleme. Još niste uspostavili komunikaciju, a znate i sami da je komunikacija najbolji alat za rešavanje nesporazuma. Potrebno je vreme da se svi problemi izglade i da naučite kako ćete dalje da razgovarate. Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i poverenje među partnerima. Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost zategnutih odnosa, koji mogu da rezultiraju razdvajanjem na neki kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Pitanjem ko je kriv ne bi trebalo da se bavite, jer, znate kako kažu, niko nije kriv i svi su krivi. Važno je da prevaziđete ovu situaciju, jer posle toga nailazi period u kojem će se odnosi stabilizovati. Imate jedno drugo i toga bi trebalo da budete svesni pre nego što napravite bilo kakav rez u životu. Usamljeni Bikovi će napokon shvatiti da osobe sa kojima stupaju u kontakt nisu odgovarajuće.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Blizancima je dosta samačkog života i žele što pre, pošto-poto da uđu u ozbiljnu vezu, međutim, to im ide teško. Želju imaju, ali realnost je sasvim drugačija. Ovde se radi o tome da partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost i mirnu luku. Vi mislite, nema veze ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je sa partnerom da donesete zajedničke odluke, naravno da budete malo romantičniji nego do sada i da gradite odnos pun ljubavi. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču. Blizanci koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba koja je tu, a kao da nije. Osećate da je partner nezainteresovan i to vam jako smeta. Samo druženjem, razgovorom i kraćim odmorom možete povratiti poverenje jedno u drugo i nastaviti tamo gde ste stali. Pokušajte da negujete svoju vezu, posvetite se jedno drugom.

RAK 23. VI - 23. VII

Slobodni Rakovi će ove nedelje napokon shvatiti da su već duže vreme u kontaktu sa dragom osobom. Ova osoba će vam predložiti da uplovite u vezu koja će imati tendenciju da se završi brakom. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do tog zaključka, jer već duže vreme razmišljate o toj osobi, koja je plemenita, harizmatična i lepa. To vas je i privuklo. Zauzeti Rakovi već duže vreme rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom, i to je dobro, jer idete ka učvršćivanju odnosa, razumevanju i istinskoj ljubavi. Budite nesebični, romantični i duhoviti, jer partner to kod vas ceni, pa se zato potrudite da odete na kraći odmor, gde biste mogli malo da se prepustite uživanju i da se posvetite jedno drugom. Napokon ćete shvatiti koliko jedno drugom značite. Jer u prethodnom periodu kao da vam je falilo zajednički provedeno vreme. Međutim, sada ste u prilici da sve to nadoknadite i da nastavite tamo gde ste stali.

LAV 24. VII - 23. VIII

Lavovi imaju poriv da uvek nešto zameraju partneru, tako da će to ove nedelje biti izraženo mnogo više nego što je uobičajeno. Ovaj put ne samo da vi zamerate nešto partneru, već će i partner vama da nađe zamerku. Uzajamno ćete prebacivati jedno drugom sve ono što ste rekli, tako da ćete se vrteti u začaranom krugu. Savet Lavovima je da odustanu i da shvate da ovaj put nisu u pravu. Pokušajte da spustite loptu i da se vratite pozitivnom odnosu prema voljenoj osobi. Uglavnom ćete biti nervozni, tako da tu nervozu pokušajte da sklonite u stranu. Ukoliko ste u braku, trebalo bi da saslušate partnera, kao i on vas, i da planirate zajedničke ciljeve u budućnosti, a slobodni Lavovi bi trebalo da se prepuste ljubavi i strasti. Takođe, krajem nedelje ćete dobiti iznenadni poziv i dogodiće se i zanimljivo poznanstvo. Razmišljaćete da li je bolje novo poznanstvo ili da pokrenete staru vezu. Savet vam je da gledate unapred, a ne da se vraćate u prošlost.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Došlo je vreme da Device shvate da na prvo mesto u partnerskim odnosima stave zajedničke interese, a ne lične. Ukoliko to shvatite, proći ćete ovu nedelju dosta mirno, a ako to ne shvatate, možete ući u jaku ljubavnu buru. Pokušajte da se posvetite jedno drugom i da izgladite odnose što pre možete da ne biste upali u još dublje i veće probleme. Nemojte olako shvatiti ove savete, jer kad se budete osvestili, biće kasno da bilo šta učinite na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba će vas privući. Iako ste vas dvoje samo prijatelji, počinjete da osećate jaku privlačnost. Ovde će se izroditi jedna iskrena ljubavna veza i nemojte razmišljati, prepustite se čarima romantične veze, koja će uskoro da se rasplamsa. Sve će se munjevitom brzinom dešavati u vašem odnosu, tako da ćete biti iznenađeni kako može vam da se desi ovakva, iskrena ljubavna veza, o kojoj ste donedavno samo sanjali.

VAGA 24. IX - 23. X

Ukoliko ste sami, nemojte očajavati, jer vam se ove nedelje pokreće polje ljubavi, tako da možete očekivati lepa dešavanja. Budite uporni i istrajni u odnosima sa osobama sa kojima stupate u kontakt, jer čas razmišljate da to nije “ono pravo”, a onda ubrzo smatrate da ste našli osobu svog života. Prepustite se ljubavnoj magiji i uživajte u svakom trenutku sa voljenom osobom. Neki pripadnici vašeg znaka će odustati na prvu loptu, a oni koji budu ostali pri ovoj vezi imaće jako lepu, zajedničku budućnost. Vage koje su u braku, ove nedelje imaju jako lep odnos sa partnerom, čak je moguće i da isplanirate zajednički vikend. Potrudite se da negujete pravu i iskrenu ljubav, jer uskoro je moguće da napravite planove za proširenje porodice. Od partnera ćete dobiti znak da su sazreli uslovi za proširenje porodice i na vama je da prihvatite ovu situaciju kao najveću sreću koja će vam se desiti. Sve u svemu, dobra nedelja je pred vama.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Kod Škorpija se na ljubavnom planu dosta toga menja. Ukoliko ste u braku, shvatate da je došlo vreme da se “okrene drugi list” u smislu drugačijih planova za budućnost. Došlo je vreme da donesete ključne odluke koje do sada niste smeli ni da pominjete. Ovde se ne radi o prekidu braka već o nekim velikim dogovorima za budućnost. Moguće je preseljenje zbog loše komunikacije sa familijom, bližom ili daljom. Vi ćete biti pokretač svih ovih velikih promena, pa zbog toga povedite računa šta predlažete i u šta se upuštate. Najvažnije je da i kod partnera, a i kod vas postoji pozitivna energija, a i volja da se sve situacije reše na obostrano zadovoljstvo. Slobodne Škorpije su non-stop na društvenim mrežama i mogu očekivati ove nedelje da se upoznaju sa jednom izuzetnom osobom. Savet, koji je neophodan u ovakvim poznanstvima, je da budete izuzetno oprezni i rezervisani, bar u početku.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Slobodni Strelci žele da ostanu slobodni, pa su dosta neaktivni po pitanju pronalaženja srodne duše. Ponekad imate želju da pronađete odgovarajućeg partnera, a ponekad ste nezainteresovani da bilo šta promenite u svom životu. Pošto ste u takvom raspoloženju, ništa vam se neće ni dešavati na ljubavnom planu. Razmislite da izađete iz te svoje ljušture i da se posvetite pronalaženju partnera, jer u stvari i ne volite da budete sami. Zbog toga ste jako mrzovoljni, a ne shvatate šta je u pitanju. Sad znate šta je i pokrenite se. Strelci koji su u braku imaju mogućnost da provedu lep period sa partnerom. Možete otići na lepo putovanje, ali samo pod uslovom da budete sami i da budete maksimalno posvećeni jedno drugom i da isplanirate svoj budući život. Na putovanju postoji mogućnost da budete previše opušteni, pa je moguća i neplanirana trudnoća. Shodno tome, dobro razmislite o svemu.

JARAC 22. XII - 20. I

Jarčevi bi ovu nedelju trebalo da posvete partneru i negovanju partnerskih odnosa. Partner je jako nervozan, a vi bi sada trebalo da pokažete koliko vam je stalo kako ne biste poremetili vaš odnos. I sami znate da ste bili skloni flertovanju, zbog čega je neophodno da shvatite koliko ste pogrešili i da istrpite sve ono za šta vas partner optužuje. Ovo će proći, zaboraviće se, jer imate veliko razumevanje od strane partnera. Shvatili ste sve i svesni ste šta vam je flert doneo u partnerskim odnosima, samo lošu i zategnutu situaciju. Očekuje vas stabilizacija odnosa, ali postoji mogućnost da krenete ispočetka i da napokon izgradite temelje bračnih odnosa kako treba. Slobodni Jarčevi ulaze krajem nedelje u više flert-veza, iz kojih se ništa neće izroditi, jer se ponašate površno, nezainteresovano, a u stvari samo privlačite pažnju suprotnog pola. Pokušajte da se uozbiljite i da shvatite da je krajnje vreme da pronađete svoju “mirnu luku”.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Žao mi je, ali ove nedelje ćete imati krizu u braku ili vezi. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, ova vaša veza ima mogućnost da se prekine. Naravno, nije to konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što nijedna strana nije spremna na kompromis. Shvatite da bi trebalo što više da pričate, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Vremenom, oboje ćete emocionalno da ojačate i da shvatite da su među vama prave vrednosti koje bi trebalo da negujete. Slobodne Vodolije ove nedelje nemaju sreće u ljubavi, ali već naredne će biti lepih i prijatnih iznenađenja. Iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osećanja i ući ćete u jako srećan period. Još jedna, jako važna stvar. Povedite računa da vezu ne shvatite olako, jer to vam se može vratiti nerazumevanjem i netolerancijom partnera, koji vas neće shvatiti ozbiljno. Morate promisliti o svakom svom postupku, ne možete se više ponašati kao razmaženo dete.

RIBE 20. II - 20. III

Na ljubavnom polju Ribe više nisu racionalne, ne razmišljaju trezveno i sve to će se odraziti na vašu vezu ili brak. Bićete melanholični, ali pored sebe imate partnera koji će vam uvek i u svakoj situaciji pružiti pomoć i podršku. Prihvatite partnera da ne padnete dublje u svoj očaj, koji vas ove nedelje drži. Nemojte da se prepuštate neizbežnosti, već ovu nedelju pregurajte kako god znate i umete. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu, jer u vaš svet ulazi jedna jako zanimljiva osoba. Ta osoba će biti kao magnet za vas i uskoro očekujte da uđete u vezu. Ovo može biti sudbonosna veza koja bi se mogla završiti brakom. Još je rano o tome razmišljati, jer to sve zavisi od vaših razmišljanja i želja. Na dobrom ste putu da uspete i to je za sada jedino važno. Videćete da li jedno drugo površno privlačite ili ćete oboje gajiti ozbiljnija osećanja. Sve je pitanje vremena, pa budite strpljivi , žurba nikom ništa dobro nije donela.