Ljubavni horoskop
Profimedia.rs
Ljubavni horoskop

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

OVAN 21. III - 20. IV

Ovnovi koji su u braku, vezi napokon shvataju koliko su srećni što kraj sebe imaju pravog partnera. Potrudite se ove nedelje da budete naklonjeni svom bračnom drugu, budite pažljivi i maksimalno se posvetite jedno drugom. Dobro bi bilo da partnera iznenadite prijatnim vikendom van mesta boravka i da probudite strast među vama. Ovo će biti veoma dobar period za učvršćivanje bračne zajednice. Ukoliko ste pripadnik ovog znaka koji je bez partnera, bez veze, znajte da će se planete potruditi da u ovoj nedelji imate jači uticaj na osobe suprotnog pola nego što ste imali do sada. Iskoristite ovaj period i pronađite sebi partnera jer u ovom periodu možete naići na osobu koja će vam pružiti stabilan ljubavni odnos i ta veza može dugo da traje. Ako još čeznete za osobom iz prošlosti, shvatite da tu povratka nema i da ne treba da gubite vreme na nešto što ne može biti ostvareno.

BIK 21. IV - 21. V

Usamljeni Bikovi će ove nedelje na nekoj proslavi upoznati jako interesantnu osobu sa kojom će nastaviti u smeru ozbiljne i uspešne veze. Osećaćete se predivno, zadovoljno i emotivno ispunjeno jer će to biti osoba koja će zadovoljiti sve vaše standarde i očekivanja. Ta osoba će vam biti beskrajno interesantna, tako da će vam ova nedelja biti ispunjena prelepim dešavanjima. Bikovi koji su u vezi, braku mogu očekivati lepa iznenađenja jer ćete svakim danom sve više otkrivati pozitivne osobine svog partnera koje do sada niste uočili. Bili ste previše okupljeni sobom i svojim problemima da ste potpuno zanemarili partnera. Očekuje vas zajedničko letovanje koje će vam biti nezaboravno. Provod, opuštanje i uživanje će dovesti do iznenadne trudnoće. To ćete doživeti kao veliku sreću, pa eto još više razloga da budete srećni i zadovoljni pored partnera. Planirajte budućnost na vreme, da ne biste bili zatečeni događanjima.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Slobodni Blizanci stalno propuštaju prilike za ostvarenje svojih ljubavnih želja. Ovde se radi o tome da ste još vezani za osobu iz prošlosti ili je problem druge vrste, a to je da ste nesigurni i neodlučni kad vam se ukaže prilika za upoznavanje. Uvek se dešava da se ustručavate kad je potrebno da stupite u kontakt sa osobom koja vam se dopada. Vreme je da skupite snagu i da prevaziđete taj bezazleni problem, koji vas već duže vreme koči. Blizanci koji su u vezi, braku očekuje miran i stabilan period. Kod vas će se samo pojaviti vremensko razdvajanje jer oboje ste dosta zaposleni i nemate vremena jedno za drugo. Jednog dana ćete sve ostaviti i pobeći na vaše “pusto ostrvo”, negde gde volite oboje da idete i rasplamsaćete svoju ljubav i strasti i nadoknadićete izgubljeno vreme. Kod vas je veza stabilna i ništa je ne može poljuljati, pa ni manjak vremena.

RAK 23. VI - 23. VII

Slobodnim i romantičnim Rakovima se ukazuje prilika za lepu avanturu. Osećaćete se predivno i zbog toga nemojte da propuštate šansu da se malo opustite i uživate pored interesantne osobe. Nemojte očekivati da ta površna veza može da traje jer će biti zasnovana na strasti i jakoj fizičkoj privlačnosti. Za vas još nije došlo vreme smirivanja u nekoj mirnoj luci. Ukoliko ste u braku, vezi sada dolazi momenat da vratite ljubav i sreću u vašu vezu, brak. Sada je dobar trenutak kada je sve to moguće. Na vama je da učinite prvi korak, da se posvetite jedno drugom i da zajedničkim koracima krenete u mnogo lepšu i srećniju budućnost. Uspeh vas očekuje na ljubavnom planu jer odavno imate skrojen plan za vašu obostranu sreću. Rakovima u braku postoji mogućnost proširenja porodice, i to iznenada, bez vašeg plana, ali to će vam doneti veliku sreću i radost koje još niste svesni. Dete će zbližiti vas i vašeg partnera i navesti vas da se još više volite, cenite i poštujete.

LAV 24. VII - 23. ViiI

Slobodni Lavovi će preko posla ili društvenih mreža upoznati jako interesantnu osobu. Trenutno niste u dobrom raspoloženju da krenete u novu vezu, pa možete propustiti ovu izuzetno dobru priliku. Što pre se budete otarasili prošlosti, mnogo će vam biti lakše da nastavite dalje. Nemojte nikako propustiti ovu osobu jer sa njom postoje velike šanse da to bude lepa i ozbiljna veza. Lavovi koji su u braku polako gube stabilnu komunikaciju sa partnerom i na to treba obratiti pažnju ove nedelje. Ukoliko na vreme shvatite da ste se udaljili jedno od drugog, veće su šanse da se vratite vašoj sreći. Najvažnije je da nađete vreme jedno za drugo, možda negde da otputujete, da bezbrižno provodite vreme, da rasplamsate uspavane strasti i evo vas u sreći i zadovoljstvu. I sami ste već duže osećali i pitali se šta se među vama dešava. Sada kada to znate, poradite na poboljšanju odnosa.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Device koje su same trenutno su jako angažovane na ljubavnom planu. Izlazite, družite se, stupate u kontakt i smatrate da su sve ove površne veze neobavezne. Nije tako, u jednom momentu ćete naići na osobu zbog koje ćete se uozbiljiti jer ćete osetiti iskrenu ljubav. Ta osoba će ostaviti traga na vašem srcu, tako da ćete zastati, zapitati se da li se to stvarno vama događa. Jeste, na putu ste velike ljubavi i životne sreće sa pravom osobom. Zauzete Device će ove nedelje imati problema u vezi, braku jer će partner napokon shvatiti da održavate kontakt sa osobom iz prošlosti. To će vas dovesti u jedan težak period, kada nećete imati argumente da se odbranite. Dobro razmislite šta ćete reći partneru jer to što radite nije po životnim pravilima, čak biste mogli da dođete u iskušenje da doživite avanturicu van bračne zajednice. Nemojte sebi to nikako da dozvolite, jer vaš partner to nije zaslužio.

VAGA 24. IX - 23. X

Što se tiče ljubavi, slobodne Vage će se dosta preispitivati u vezi sa tim zašto u njihovom srcu nema mesta za drugu osobu? Zašto ste dozvolili da toliki trag na duši ostavi osoba iz prošlosti? Morate da okrenete leđa prošlosti i da krenete u bolju budućnost. Nećete dugo čekati da upoznate osobu svog života. Pokrenite se, nemojte biti inertni, nije sve tako kako se vama čini. Očekujte ljubavnu vezu koja će se završiti brakom. Vage koje su u braku očekuje mirna nedelja što se tiče partnerskih odnosa. Nekako ste se učaurili i kao da se ništa ne dešava, samo se svet kreće oko vas. Posvetite se jedno drugom, dozvolite da vas preliju osećanja, recite jedno drugom šta osećate i razbuktajte međusobnu strast. Ukoliko među vama još postoji ljubav, to će se dešavati munjevitom brzinom, a ako ste već dugo zajedno, onda se dodatno potrudite. To vama neće biti problem jer ste romantična duša.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Ukoliko ste Škorpija koja je u vezi, braku - nema dobrih prognoza za poboljšanje odnosa na ljubavnom planu. Evo i zašto. Mnogo više provodite vremena sa prijateljima i familijom nego sa voljenom osobom. Partner je nezadovoljan vašim ponašanjem i u pravu je. Sada je na vama da ispravite grešku, da se osvestite i počnete da primećujete osobu koja vam je verna. Kao da ste na sve to zaboravili. Iznenadite partnera odlaskom bar na vikend i potpuno se posvetite jedno drugom. Ukoliko ste slobodna Škorpija, znajte da vam se ove nedelje otvaraju velike šanse za ulazak u emotivnu vezu. Znajte da će od vas zavisiti da li ste ozbiljni u namerama da uđete u neki ozbiljniji odnos ili ćete i dalje biti u fazonu flerta i zabavljanja. Razmislite, ovakva prilika se ne propušta, a i ne dešava se svaki dan. Od vas će sve zavisiti, pa birajte.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Ukoliko ste slobodan Strelac i ostvarite jedno lepo poznanstvo početkom ove nedelje, to se lako može pretvoriti u prelepu ljubavnu priču sa srećnim krajem. Potrebno je što pre da raskrstite sa prošlosti i da se okrenete budućnosti jer je vama zacrtano da budete zadovoljni i srećni sa partnerom. Strelci koji su u braku polako ove nedelje izlaze iz teškoća koje su ih zadesile u prethodnom periodu. Možete biti bezbrižni jer težak period je iza vas, tako da sada budite mnogo obazriviji jedno prema drugom i pokušajte da izgradite sopstveni svet. Ogradite svoju ljubav bedemom da vam nikad niko više ne poremeti odnos koji je jako dobar. Držite se zajedno. Uskoro očekujte da vam partner predloži proširenje porodice, tako da ćete oboje biti presrećni budućim dešavanjima. Trudnoća će vas još više zbližiti i shvatićete šta su najveće vrednosti u životu. Napokon ćete biti kompletni kao porodica.

JARAC 22. XII - 20. I

Početkom nedelje će se javiti ljubomora u partnerskim odnosima i to će vas dosta poremetiti. Ako postoji velika razlika u godinama, to će biti ljubomora koja je nesavladiva. Kako vreme bude prolazilo, vaša veza, brak krenuće nizbrdo zbog vaših sumnji i sve češćih ljubomornih scena. Potrebno je mnogo razgovora i kompromisa u ovakvim situacijama. Jedini lek je da se osamite, da odete na odmor i da tamo povratite izgubljeno poverenje. Naravno, tada će sve leći na svoje mesto i bićete smešni jedno drugom zbog toga. Ubuduće nećete imati ovakih izliva emocija koje mogu narušiti vaš skladan život. Ukoliko ste sami, očekujte lepo poznanstvo preko društvenih mreža gde ste u poslednje vreme veoma aktivni. To će vas pokrenuti i dovesti u situaciju da se što pre upoznate. Možda trenutno sumjnjate u takvu mogućnost, ali uskoro ćete se uveriti. Vaše angažovanje na ljubavnom planu će se konačno isplatiti.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Između vas i voljene osobe će se stvoriti trzavice za koje ćete misliti da su nepremostivi problemi. Ništa nije nerešivo ukoliko se obe strane ne potrude. Potrebno je samo više volje i razgovora i situacija će se odmah popraviti. Na taj način ćete lakše doći do mira i stabilnosti u vezi, braku. Počnite otpočetka, nemojte se vraćati na staro i potezati priču šta je bilo nekada, a šta je sada. Ono što je bilo, bilo je i ne može da se popravi, zato, zaboravite da se uopšte dogodilo. Samo se okrenite budućnosti i nećete morati da se opterećujete nevažnim stvarima. Sve ovo važi i za slobodne Vodolije. Stalno ste u nekom patetičnom raspoloženju, stalno žalite za bivšim vremenima i ljubavima. Pa pogledajte oko sebe, tolike oči vas posmatraju, pa među njima se nalazi jedna osoba koja ne zna kako da vam priđe. Zar zaista želite da propustite ovakve prilike? Ovo je odličan period da stavite tačku na prošlost i da krenete ka mnogo lepšoj i uspešnijoj budućnosti.

RIBE 20. II - 20. III

Ukoliko ste slobodni, u prethodnom periodu ste imali problema u emotivnoj vezi. Niste se razumeli, dosta je bilo prepirki i nervoze. Sada je odgovarajući period, ovo je nedelja za rešavanje konfliktne situacije i da napokon odstranite iz života sve ono što vam je bilo problem. Odličan je period pred vama, jedino je problem ko će napraviti prvi korak. Odlučite se i krenite. Odmah ćete biti prihvaćeni od strane partnera i ubrzo ćete vratiti sreću i ljubav u vašu vezu. Ako ste slobodan pripadnik ovog znaka, znajte da vas očekuju razna, zanimljiva dešavanja, zabave i proslave. Jedna osoba vas odavno posmatra i na trenutak će vas osvojiti, a na vama je da uživate u ovim trenucima ne pitajući se da li je to ono za čim žudite. Prestanite da budete realistični u stvarima gde ne vlada trezvenost i realizam, ovde vladaju instinkti, ljubav, privlačnost i harizmatičnost. Dopustite bar jednom sebi da lebdite u ljubavnom zanosu, dosta ste se kočili i sputavali.