Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

Klonite se odnosa koji vas mogu uvaliti u još nepotrebnih problema. Oni koji su u vezi uspeće da izglade odnose sa partnerom. Imaćete zajedničke aktivnosti koje će vas dovesti do toga da razmišljate o ispravci grešaka koje ste počinili.

BIK

Ukoliko ste u emotivnoj vezi, opet su na vidiku nerazumevanje i problemi na ljubavnom planu sa voljenom osobom. Ovo nije zabrinjavajuće, ali je iritirajuće svakako! Ove situacije neće napraviti veliki problem.

BLIZANCI

Sa partnerom pokušajte na izgradite odnos zasnovan na međusobnom poštovanju - opustite se napokon i počnite da planirate budućnost. Došao je trenutak da i vi malo uživate u radostima, tako da ga nemojte potrošiti.

RAK

Ukoliko ste u vezi, ovaj dan vam ne donosi sjajnu komunikaciju. Često ćete se mimoilaziti u mišljenjima, a to je sve rezultat toga što se ne viđate dovoljno, ne razgovarate! Udaljavate se jedno od drugog. Premostite distancu među vama.

LAV

Još jedan je problem među vama - oboje ste ljubomorni bez ikakve osnove. U jednom trenu ste srećni, a onda vas uhvati strah od budućnosti. Opustite se, sigurno ste jedno za drugog i nemojte da sumnjate u vašu ljubav.

DEVICA

Ovog dana ćete napokon shvatiti da vam je najbolje da se posvetite poslu radi velike zarade. Naglasak ćete baciti na ostvarenje finansijske koristi, a sve zbog toga što vam to uliva sigurnost. Kad god izgubite deo novca, vi ga uskoro višestruko povećate.

VAGA

Očekujte poziv iz inostranstva, jer ste stručni u svom radu, pa će neke kompanije nastojati da vam daju što bolju ponudu. Očekuju vas i neka priznanja i unapređenja koja će biti očekivana. Nemojte sve zasluge sebi pripisivati, već sve to podelite sa kolegama.

ŠKORPIJA

Poslovna situacija je komplikovana, jer ste nezadovoljni dešavanjima na poslu. Imate osećaj da možete više i bolje, ali da ste sada ograničeni i da su vam ruke vezane. U pravu ste, vaša ambicija prevazilazi ovaj posao i uopšte tu sebe ne vidite.

STRELAC

Neizvesnost može da potraje sve dok ne ojačate neke pozicije na drugoj strani. Ušli ste u neke poslovne vode i to će vas dovesti do situacije da se u jednom momentu odlučite da pređete kod drugog poslodavca.

JARAC

Odlučili ste da idete tamo gde vam je bolje i ponuda će biti tako dobra da je nećete moći odbiti. Sreća je na vašoj strani, pa onda to i iskoristite. Nezaposleni pripadnici znaka treba više da se angažuju povodom traženja posla.

VODOLIJA

Napokon je došlo vaših pet minuta što se tiče poslovnog uspeha. Do sada niste videli svoju perspektivu. Postoji velika mogućnost da počnete da radite bolji posao. Možete dobiti poslovnu ponudu iz inostranstva.

RIBE

Finansijska situacija će se umnogome popraviti, što je i očekivano posle svog truda i zalaganja na poslovnom planu. Imate mogućnosti da postanete poslovni partner, naravno posle vašeg ulaganja u poslove. Nemojte se zaletati, samo polako.