Horoskop
Profimedia
Horoskop

Profimedia

Horoskop, Foto: Profimedia

OVAN 21. III - 20. IV

Budite na oprezu jer se možete razočarati u osobu za koju ste to najmanje očekivali. Vaš najbolji poslovni saradnik može postati vaša najopasnija konkurencija. Porodica vam je i dalje najbolje utočište, a kuća prostor u kojem se najbolje osećate.

BIK 21. IV - 21. V

Uživaćete u razumevanju i podršci partnera, a sve kritike upućene na vaš račun shvatite kao dobronamerne savete kako biste izbegli nesporazume. Osoba koja pleni vašu pažnju može preduzeti inicijativu.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

Potrebno je da verujete u sebe i da ne dozvolite da vas prethodni neuspesi poljuljaju u ostvarenju planova. Razmotrite još jednom sve mogućnosti, oslobodite se suvišnih i zastarelih ideja i nećete imati probleme.

RAK 23. VI - 23. VII

Stari kontakti vam mogu biti od koristi i pomoći vam da realizujete neke od svojih ideja. Finansijski momenat se može unaprediti dodatnim angažovanjem koje nema veze sa vašom profesijom. Može se pojaviti osoba koja će vam vratiti veru u ljubav.

LAV 24. VII - 23. VIII

Ovo je dan kada se možete istaći na neki poseban način, obezbediti vodeću poziciju i razoružati konkurenciju isključivo zahvaljujući sopstvenim kvalitetima. Jedino na šta treba da obratite pažnju jeste vaš odnos prema nekome iz tima.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Nema potrebe da govorite o sebi jer vaši uspesi govore za vas. Ne dozvolite da vam novonastale okolnosti izmaknu tlo po kojem hodate. Ostanite čvrsto obema nogama na zemlji. Pravi je dan za ljubav - ona vam neočekivano ide u susret.

VAGA 24. IX - 23. X

Desiće vam se ljubav! Možda se radi o nekome iz prošlosti, možda samo o nekome ko na tu osobu neodoljivo podseća. Ukoliko ste u vezi ili braku, odlazak na neko kraće putovanje tokom dana osvežiće vaš odnos. Imaćete priliku da dobijete poslovnu šansu.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Ako niste spremni za promene i za prilagođavanje ili niste u stanju da sagledate svoje nedostatke, možete ostati bez pozicije. Naučili ste lekciju i izbor koji ste napravili jeste takav da se zbog njega zaista vredi korigovati.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Prepustite sve partneru, jer će on znati kako da vas usreći. Ukoliko ste slobodni, ništa sem flerta i neobavezne veze neće vam poći za rukom, jer svaka ozbiljnost može se završiti pre nego što i započne.

JARAC 22. XII - 20. I

Za sada, tokom dana, nema ništa što bi vas ugrozilo, osim finansijske dobiti koja neće biti u onoj meri u kojoj je očekujete. To može znatno da vas uspori u realizaciji nekih za vas bitnih dešavanja. Obratite pažnju na saradnike.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Vaša energija se savršeno uklapa sa partnerovom. Ovo je dan skladnosti u vašem emotivnom odnosu, čak i sitni sukobi nastali zbog vaše nesigurnosti ne mogu promeniti tok dešavanja. Posetite urologa!

RIBE 20. II - 20. III

Zamalo da budete uključeni u neku aferu ili sudski proces, a da toga niste bili svesni. Zato, dobro birajte ljude sa kojima ćete da sarađujete, a ako treba, potražite savet od njihovih bivših saradnika kako biste izbegli pogrešne procene.

Save