Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Dolazite do pokretanja novih poslova koji će vam u budućnosti biti veoma značajni. Pred vama je veoma pozitivan dan tokom kog možete da očekujete dobre pomake i važna dešavanja.

LJUBAV: Možete da računate na nova poznanstva i zanimljiva dešavanja na ovom polju! Vreme je za ljubav kakvu još niste iskusili. Pred vama je prilika da se potpuno prepusite svojim emocijama.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran fizički napor. Današnji dan vam je povoljniji za odmor i opuštanje nego za napor. Pokušajte da nađete više vremena za kvalitetan san koji vam je neophodan.

BIK

POSAO: Osmislili ste novu strategiju sa kojom želite da dođete do poslovnog uspeha. Trebaće vam malo strpljenja. Nakon nekog vremena ćete uspeti da ostvarite željeni napredak na ovom planu.

LJUBAV: Iako ste u vezi važno vam je da zadržite i malo lične slobode. Iz tog razloga vam ne odgovara preterano posesivan partner. Želite da razgovarate sa voljenom osobom i da joj neke stvari stavite do znanja.

ZDRAVLJE: Imunitet vam može biti oslabljen pa je potrebno da budete na dodatnom oprezu. Pred vama je period u kom možete biti podložni manjim zdravstvenim problemima, imajte to na umu.

BLIZANCI

POSAO: Nije preterano povoljan dan za posao, može se reći da je dosta toga u fazi čekanja. Potrebno vam je strpljenje. Pokušajte da ne fotrsirate neke stvari kojima realno treba vremena da se sprovedu u delo.

LJUBAV: Spontano ćete se zbližiti sa jednom strastvenom osobom sa kojom delite slična interesovanja. Moguće je da je u pitanju Škorpija. Ako ste već u vezi možete da očekujete veoma zanimljiv dan sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate. Na polju zdravlja nemate nikakve probleme i pred vama je generalno jako dobra i stabilna situacija. Možete da očekujete da će na ovom planu sve biti sasvim uredu!

RAK

POSAO: Napravili ste veoma pozitivnu promenu u svom pristupu ka poslu i vaši nadređeni su to primetili. Korak po korak idete ka sve boljem stanju na ovom planu. Moguće je da vas uskoro očekuje i napredovanje.

LJUBAV: Potrebno je da poradite na samopouzdanju ako želite da dovedete u red svoj emotivni život. Važno je da na prvom mestu naučite da volite i cenite sebe. Onda ćete moći da nađete osobu koja će raditi to isto.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi redovne kontrole u narednom periodu. Mogu vam se pojaviti neki novi problemi vezani za ovo polje, pa je važno da se redovno kontrolišete i da vodite računa o svom zdravlju.

LAV

POSAO: Veoma je povoljan dan za promenu posla ako ste tako nešto imali u planu. Očekuju vas srećne okolnosti! Možete da računate na pozitivna dešavanja i promene koje su vam na ovom planu potrebne!

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i privlačite pažnju. Dolazite do zanimljivog poznanstva sa jednom neobičnom i ekscentričnom osobom. Moguće je da ćete u narednom periodu uspeti da dođete do emotivne veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili neka druga metoda opuštanja. Potrebno je da pronađete način da se oslobodite nagomilanog stresa, kako vam on ne bi pravio probleme sa zdravljem.

DEVICA

POSAO: Možete da se oslonite na podršku svojih poslovnih saradnika. Mnogi od njih su bili sa vama i u najtežim trenucima. Zajedno ćete uspeti da ostvarite značajne pomake na polju posla u narednoj fazi.

LJUBAV: Uživate u zanimljivom flertu sa novim poznanikom iako još niste sigurni da li biste mogli da odete i dalje od toga. Potrebno vam je neko vreme da odlučite da li imate emocije prema toj osobi.

ZDRAVLJE: Smeta vam promena vremena. Moguće je da imate neke probleme psihosomatske prirode, ali i da loše reagujete na vazdušni pritisak i ostale meteorološke uslove. Pazite se danas jer ste osetljivi.

VAGA

POSAO: Očekuju vas brojni poslovni preokreti i promene, pitanje je samo koliko ste zaista spremni za to. Ukoliko bude došlo do nekih iznenadnih dešavanja, potrudite se da ne reagujete u panici.

LJUBAV: Budite otvoreni prema voljenoj osobi i pokažite joj šta vam smeta. Jedino tako ona može znati šta treba da koriguje kod sebe. Važno je da pričate o svemu iskreno ako želite da vaša veza napreduje i bude stabilna.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u stomaku. Probava vam je osetljiva i sve ukazuje na probleme na tom planu... Preporuka je da povedete računa o ishrani, kao i da unosite više tečnosti svaki dan. Voda je jako važna za vaš metabolizam.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da računate na uspeh i povećanje zarade ako se budete bavili privatnim poslom ali i neki dodatnim. Pred vama je povoljan dan tokom kog će vam se polje posla i finansija aktivirati.

LJUBAV: Ne cvetaju vam uvek ruže kada je u pitanju ljubav. Moguće je da je partner nezadovoljan i da krivicu prebacuje na vas. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da donesete neke odluke.

ZDRAVLJE: Potrebno je da menjate loše navike koje ste tokom života stekli ako želite da vam zdravlje bude dobro na duže staze u budućnosti. Krajnje je vreme da počnete da vodite više računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Moguć je prekid nekog poslovnog ugovora. Dolazi faza u kojoj ćete morati da nastavite dalje i da nađete neko novo rešenje za sebe. Svaka promena je dobra i vodi ka nečemu pozitivnom za vas.

LJUBAV: Lako dolazite do novog poznanstva ali niste odmah spremni da pokažete svoje emocije. Potrebno vam je neko vreme. Želite da posmatrate osobu koja vam se dopada i da je bolje upoznate.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu. Osetljivi ste i podložni infekcijama u ovom predelu. Povedite računa o svom zdravlju. Nemojte da pijete hladne i gazirane napitke i nemojte da naprežete glasne žice.

JARAC

POSAO: Očekuju vas manji troškovi tokom današnjeg dana ali ne treba da brinete, finansije vam neće biti značajno oštećene. Generalno možete da očekujete stabilno stanje kada je u pitanju poslovno polje.

LJUBAV: Više niste sigurni u emocije koje ste imali prema svom partneru i pitate se da li je došlo vreme za prekid. Treba vam još malo vremena da sami sa sobom definišete šta želite od ljubavi.

ZDRAVLJE: Promenite režim ishrane. Vreme je da izbacite preveliki unos šećera, jer biste sa tim mogli da imate najveće probleme. Takođe, potrebno je da unosite više svežih namirnica- voća i povrća.

VODOLIJA

POSAO: Preporuka je da odložite sve važne poslove. Moguće je da ćete imati većih problema sa koncentracijom. Nemojte da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da obavite neke značajnije poslove.

LJUBAV: Potrebna vam je partnerova ljubav i podrška i očekujete da on to zna. Moguće je da ćete biti blago razočarani. Pokušajte ipak da razrešite sve mirnim tonom i da neke stvari konkretno i otvoreno iznesete.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica. Generalno ste skloni problemima vezanim za malaksalost, nedostatak energije, nizak pritisak itd. Povedite računa o tome i nemojte da se naprežete previše danas.

RIBE

POSAO: Mnogi poslovi čekaju na vas a vi ste u haosu. Niste uspeli da napravite adekvatnu organizaciju i sada ispaštate zbog toga. Ipak, svako loše iskustvo vas uči nečemu. Na greškama izvucite pouke.

LJUBAV: Moguće je da trenutno ni sami ne znate šta želite i da vam je teško da pronađete svoj emotivni balans. Potrebno vam je neko vreme da dođete do važnih odluka kada je u pitanju ljubavna situacija.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom su mogući. Malo ste opterećeni nekim problemima i ne možete da ih izbacite iz glave. Potreban vam je neki vid rasterećenja. Moguće je da bi vam veća fizička aktivnost pomogla.