Velimir Ilić
G. Srdanov

 

Velimir Ilić

G. Srdanov

Velimir Ilić, Foto: G. Srdanov

Lider Nove Srbije Velimir Ilić koji je uz salvu uvreda okrenuo leđa svojim dojučerašnjim koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke i premijeru Aleksandru Vučiću, otkrio je da nas u danima i nedeljama koji slede očekuje niz neverovatnih događaja i da bukvalno od njega može da se očekuje neočekivano.

Sve to, kako saznaje “Alo!” biće, najverovatnoje, vezano za njegov prelazak u neko novo jato, i ticaće se toga koga će podržati na predsedničkim izborima.

- Mnoge vrlo interesantene stvari će se izdešavati u narednom periodu. Ne mogu da vam nagovestim ništa, videćete - rekao je Ilić za “Alo!“. Upitan da li ima istine u tome da se satao sa Jeremićem i da planira da pređe kod njega, Ilić nam je rekao da novine ovih dana svašta pišu, i da “podguzne premijera“ svašta pričaju. Na konkretno pitanje nije odgovorio, ali ni demantovao naša saznanja. Međutim, dodao je da će se predsedničkim izborima baviti veoma ozbiljno.

Zorana se šminka, a ja sam prirodno lep!

Odgovarajući na to što je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović rekla da smatra da mu je vreme da ide u penziju, Ilić u svom maniru kaže da ne treba ona da se brine o njegovoj penziji. - Zorna ne voli prave muškarce, ona voli više neke druge. Ne mora ona da se brine o mojoj penziji. Ja mnogo bolje izgledam od nje u ovim godinama, ako ja moram da idem u penziju, onda ona mora u invalidsku. Nek urgira za nju pošto ja mnogo bolje izgledam od nje, tako mi ljudi kažu, ali ja ne pravim friziru, ne dajem mnogo para na šminku ja sam prirodno lep. Ja nju inače mnogo cenim i poštuujem, ona mi je otvorila oči jer je napravila najbolji izveštaj o radu Koridora -završio je Ilić.

 

Ni na naše pitanje da li će podržati možda Tomislava Nikolića na izborima, nije dao konkretan odgovor.

- Nova Srbija će se opredeliti ćim očistimo naše redove. Razmišljaćemo punom parom o predsedničkim, a koga mi nacentriramo na tim izborima, taj će biti predsednik, uvek je tako bilo i biće - rekao je on za naš list i dodao da sprema da objavi mnoga poverljiva dokumenta, koje je kako kaže proučavao ovih dana.

Politički analitičat Branko Radun, uveren je da Ilić ovih dana meri koga bi mu najisplativije bilo da podrži.

- To što najvljuje da će se svašta desiti verovatno se odnosi na saopštavanje koga će podržati, a po mom mišljenju tu će biti ili Vuk Jeremić ili Tomislav Nikolić, što bi bilo jako zanimljivo. Jeremić bi ga uzeo, jer iako mu to neće mnogo doneti, značiće mu kao svaka vrsta podrške jer taj jedan posto može mu pomoći za prelazak u drugi krug da pretrči možda Šešelja. Vidimo da je Ilić objavio neku vrstu tendera koga će on podržati. Pa ko obeća više on će na njegovu stranu. Ne samo on, sada je vreme trgovine ko će koga podržati, a ovo deluje kao najotvoreniji poziv - kaže Radun.

Čeda jedva čeka da me zameni u skupštinskoj većini!

Na pitanje šta će se dešavati u Parlamentu i da li će NS urušiti vladajuću većinu, Ilić odgovara: - Napravićemo dobar klub, bez obzira ako neko ode, nema nikakvih problema za nas. Tu vidim evo Čeda čeka u redu da ga neko primi, raspravlja se o Koridorima kao da se razume, ima dugovanja pa neko mu obećao da će da mu sanira - navodi on.

 

Komentari (6)

Bole

22.01.2017 08:27

Kad će već jednom normalan narod da povuče vodu da sve ovo odeeeeeee..............

Paja

22.01.2017 09:28

Zasto se radi ovo sto se radi po medijima? Iz cele price JEDINO BITNO nigde ni reci !!! DA LI JE TRAC ILI ISTINA DA ANDREJ VUCIC MESETARI VOJVODINOM I SRBIJOM sto je Ilic izjavio, a lavina SNSovaca ga napala? Molim novinare Alo da pisu o tome, a ne o glupostima. Ocekujem vas tekst. Ja imam informacije da je to istina. Lahva.

milisav

22.01.2017 13:57

@Paja - A kao o tome sme da se priča...

Moje cutanje skupo kosta

22.01.2017 10:14

Jaka stvar koga ce Velja da podsrzi. Pa on ima glasaca koji mogu da stanu u jedan autobus. Dosta mu je Vucic dao poslanika,koliko ima pristalica.

milos

22.01.2017 11:13

Andreju Vucicu su pre dve godine ukrali identitet,zamisli to,bas njemu,a Andreja Vucica u Srbiji ima mozda 2 ili 3,njega cuva vojska i policija a kao ukrali mu ličnu kartu i prebacili pare u inostranstvo,ali Nesa Slina kaze da to nije tačno i mi mu "verujemo".Narode USTAJJJ

saw

22.01.2017 11:15

sad ce da padne ministarsko mesto za velju