Proglašenje pobednika
Printsktin TV Pink

Finale su obeležile konstantne svađe farmera u studiju, a neke od njih niste imali prilike da vidite u živom prenosu.

 

Jelena Golubović uspela je da osvoji duplu krunu i ponovo osvoji prvo mesto u "Farmi". Golubovićeva je pobedila i u petoj sezoni popularnog rijalitija.

 

Proglašenje pobednika

Printsktin TV Pink

Proglašenje pobednika, Foto: Printsktin TV Pink

Nemanja MCN zauzeo je treće mesto, zatim slede Ceca Jovanović, Miki Mećava, Marina Perazić i Marija Ana Smiljanić.

Večerašnju emisiju obeležile su burne svađe u studiju, kao i fizički obračuni, u kojima su prednjačili Saška Karan i Lepi Mića.

Tok emisije

02.45

Jelenu i Žiku u Šimanovcima su dočekali članovi najuže porodice.

Pre nego što su stigli u studio, izbačeni farmeri otkrili su da im je apsolutni favorit za pobedu Žika jer je, kako su naveli, dobar čovek.

Jedini farmer koji je svoj glas dao Jeleni je Nikola Lakić. On smatra da je rediteljka obeležila "Farmu".

02.00

Nemanju MCN je dočekao veliki broj prijatelja, ali se najviše obradovao kad je video majku!

– To je ta majka! To je ta Jadranka! Najbolje sarme u Evropi! – predstavio je reper svoju majku.

 

01.40

Cecu Jovanović u studiju je dočekala cela porodica, ali niko od bivših farmera nije prišao da se pozdravi sa njom. U toku razgovora sa voditeljkom Ceci su podršku pružili Čeda i Cuca.

 

01.35

Jelenu i Žiku je iz Lisovića lično ispratio mentor Proka. 

Šampanjac za kraj

Printsktin TV Pink

Šampanjac za kraj, Foto: Printsktin TV Pink

Oni su se od imanja oprostili uz trubače i šampanjac a Ognjen je tradicionalno zaključao farmu.

 

01.20

Poznato je da su Marina i Saška imale česte sukobe dok su boravile u Lisoviću. S obzirom na ponašanje Saške Karan večeras, svi su očekivali novu tuču ali je Perazićeva pretekla Karanovu i čvrsto je zagrlila pre nego što je ova i stigla da je napadne.

 

01.15

Nemanja MCN zauzeo je visoko treće mesto. On se na brzinu pozdravio s Jelenom i Žikom i zauvek napustio imanje.

 

00.40

Ceca Jovanović osvojila je četvrto mesto u sedmoj sezoni "Farme". 

 

00.10

Miki Mećava stigao je u studio, gde su ga dočekali žena i sin. Miki se pozdravio sa svim farmerima, ali kada je došao do Saške Karan pevačica je počela da ga vređa.

Novi sukob: Saška i Miki

Printsktin TV Pink

Novi sukob: Saška i Miki, Foto: Printsktin TV Pink

Karanova je i fizički nasrnula na Mikija, koji ju je gurnuo, potom ih je obezbeđenje razdvojilo.

23.50

Marina Perazić je petoplasirani takmičar sedme sezone "Farme". Pevačica se brzo pozdravila sa svima i presrećna napustila Lisović.

 

23.20

Miki Mećava zauzeo je šesto mesto u "Farmi 7". Mećava je sa imanja ispraćen uz svoju pesmu "Vodiću te do meseca".

 

22.40

Dok je Smiljanićeva putovala iz Lisovića u Šimanovce, u studiju je izbila nova svađa. Akteri su, kao i na početku, bili isti: Lepi Mića psovao je Kristinu i Nikolu, a Saška se opet posvađala sa Cecinim ocem.

Kako je Mića prozivao Nikolu da je gej i da je bio u vezi sa Banetom Đokićem, koji se večeras nije pojavio u studiju, Čankovićeva je skočila u njegovu odbranu.

- Bane je prava muškarčina, ja sam to isprobala! A ti kepecu, pomeri se! - rekla je Kristina Mići, šutnula ga i nekoliko puta mu udarila "ćušku".

 

Svađu je opet prekinula voditeljka, a superfinalistima su se obratili njihovi članovi porodice.

22.15

Sedmo mesto u "Farmi 7" zauzela je Marija Ana Smiljanić.

Pevačica se veoma obradovala kada je čula da prva ide iz Lisovića, a cimeri su je ispratili do kapije.

21.45

Obračun Saške i Natalije

Printsktin TV Pink

Obračun Saške i Natalije, Foto: Printsktin TV Pink

Situacija u studiju od samog početka je napeta, prvih sat vremena bilo je gotovo nepodnošljivo.

21.30

Karanova je od samog početka emisije vodila glavnu reč i svađala se sa svima redom u studiju.

Svađu je prekinula Dušica i pozvala Ognjena da superfinalistima pročita poslednje pismo Zadruge, posle čega je usledeo vatromet.

Po povratku u studio, svađe su postale još žešće!

Lepi Mića osuo je paljbu po Kristini Čanković nazivajući je ku**om, dok je ona za njega rekla da je makro. Posle Kristine, Mića je prešao na Nikolu Lakića i na sav glas vikao da je fudbaler imao seks sa kravom dok je bio na imanju.

Bez obzira na to što je superfinale emitovano u udarnom terminu, pojedinci su izgovarali žestoke psovke. Lepi Mića je gotovo eksplodirao i vređao sve redom, dok su ga ostali nemo posmatrali.

21.15h 

Bivši farmeri stigli u studio

Printsktin TV Pink

Bivši farmeri stigli u studio, Foto: Printsktin TV Pink

Superfinale "Farme 7" otvorila je Dušica Jakovljević i odmah na početku pozvala sve bivše učesnike ove sezone da joj se pridruže u studiju.

Potom je Ognjen Amidžić iznenadio superfinaliste i doveo im trubače u Lisović.

Ognjen banuo kod superfinalista

Printsktin TV Pink

Ognjen banuo kod superfinalista, Foto: Printsktin TV Pink

Od bivših farmera, među prvima su pristigli Sani, Natalija i Kristina Čanković. 

- Volela bih da pobedi Žika jer je bio odličan! Samo da ne pobedi ološ od Jelene Golubović - rekla je Natalija za "Alo!".

Dušica Grabović i Filip Đukić pozdravili su se tek u studiju, ali posle nisu komunicirali. Pevačica je prišla Čipiju, koji joj je bio favorit.

Farma 7 logo

Alo.rs

Farma 7, Foto: Alo.rs

Supefinalisti ovogodišnje farme bili su Marina Perazić, Jelena Golubović, Marija Ana Smiljanić, Ceca Jovanović, Miki Mećava, Žika Đorđević i Nemanja MCN. 

Inače, ovo je rekordna "Farma" jer je trajala 135 dana, što je najduže otkad traje rijaliti.

U prethodnoj, šestoj sezoni, pobedila je starleta Stanija Dobrojevć, a pre nje pobednici su bili Jelena Golubović, Sulejman Haljevac Memo, Katarina Živković, Miloš Bojanić i Milan Topalović Topalko.

 

Save

Komentari (59)

insajder

29.06.2016 22:30

Marini Perazić je obećana pobeda od samog početka, tako da će inkasirati, sa nagradom, oko 100.000 evra. Tako je rekla svojim prijateljima pre nego što je ušla u Farmu.

Laki

29.06.2016 23:09

@insajder - Ima li neko da ovu kreaturu od coveka spusti na zemlju, sta radi obezbeđenje zasto ga ne izbace on je bruka i sramota , nisam vidovit ali mi se prikazuje da ce proci gore od Hasana uskoro

Feniks1

30.06.2016 03:03

Gdje utece mali ???

anna

30.06.2016 03:04

SRAMOTA Srbije-nikad ne boduje vrednost

Aleksa

30.06.2016 03:29

Ne mogu da verujem da ova bolesnica pobedi. Narod je mrzi da bi je kamenovao. Nisam imao favorite jer boli me du*e za Farmu i Pink televiziju, gledao sam povremeno na jutubu snimke, ali vi ste BOLESNICI i to je blaga rec. Poklonili ste joj pobedu samo da vas ne bi psovala kao Happy tv kad su joj dali drugo mesto i da bi se pojavila i sledece godine. Umesto da pobedi Zika vi ste namestili ovoj SPODOBI. Psovao bih vas sada, ali nece da mi omoguce komentar. Mrzim vas, dno ste. Mitrovicu, slino

Sta vam nije jasno?

30.06.2016 12:46

@Aleksa - Ja je volim i redovno glasam za nju.

Marko

30.06.2016 03:34

Znamo svi kako su mnogi tamo pobedili. Obecan im je marketing, a zauzvrat Mitrovicu jajari ostaje 0.1 % bogatstva, kako jedan pametan decko i napisa na jutubu. To je fake pobeda, psihicki rastrojena Jelena je pobedila samo da bi u sledecoj Farmi mogla da se hvali i nervira druge ucesnike, a mozda i da odnese laznu pobedu. Dobila je samo dobar honorar. Mitrovici, bagre!

Laki

30.06.2016 07:25

@Marko - Pobedu Jeleni su doneli ostali ucesnici koji nisu dorasli igri, Jelena je psihicki jaka baci im kosku a oni da izginu zbog sitnica, nekazem da je zasluzila pobedu ali zna da odigra do kraja, ona nesreca od Mecave nebi docekala ni mesec dana da se nije slepao uz Jelenu, bilo kako bilo mora joj se priznati da je veliki igrac a i svaka joj čast sta je sve izdrzala

Pretvaraju se u karikature od mrznje

30.06.2016 03:57

Ovaj kreten Mića samo štetu nanosi Žiki svojom podrškom.

realno rasuđivanje

30.06.2016 05:16

Najzad da se okonča i ovaj pogani rijaliti šou zvani farma. Sada đžebalebaroši i neobrazovana masa može da se prebaci na takozvanoj srećnoj televizijii da tamo pogleda ljudsko dno-dna.

ns

30.06.2016 13:30

@realno rasuđivanje - Vrlo si upucena u desavanja...dzabolebarosu neobrazovani!

Cica

30.06.2016 07:28

Bacila pogled i cula par bljuvotina koje je govorio onaj ludak. Kako je moguce da se ono dozvoljava? Ima li vlasti u ovoj drzavi ili je Mitrovic Iber ales? Sramota Srbijo sta si docekala da kreteni i ludaci prave emisije. Koji je to zanr?

posmatrac

30.06.2016 07:39

Tipican primerak pobede na izborima na farmi i u Srbiji . Niko je ne voli a ona pobedila.

Cica

30.06.2016 12:03

@posmatrac - Mama i baka imaju puno para i lako je doci do pobede.

Tika

30.06.2016 08:07

POLUSVET. TO JE PRAVA SLIKA TV PINK.

Bleja

30.06.2016 08:22

A sada Jelenini fanovi neka fino izdejstvuju da ona dodje i na sledecu farmu i uzme opet nagradu. Vama su dzepovi prazni a bogami i mozak. Ona ce se letos lepo baskariti na egzoticnim destinacijama a vi...njeni "fanovi" necete moci ni do Ade jer nemate cvonjka u dzepu. Bitno je dok je ovaca da se iste i sisaju. Ziveli.

Lister

30.06.2016 08:35

Svaka čast za JELENU.Pobjedila je jer je najbolja.Možda i nebi pobedila ali pokvareni Mića,Saška,Dušica,Crni itd su i te kako doprenijeli njenoj duploj kruni.Kad je Narod vidio da Žiku podržavaju,nekulturni, bolesni MIĆA i uvrnuta Saška,bilo je jasno da će Jelena da pobedi.Ako ikoga Narod mrzi jesu ovo dvoje ljudi i glasali kontra njihovom mišljenju.Jeco želim ti da,gde god se pojaviš u realitima da pobediš.Ostali nisu shvatili poentu Realitia,slušali su Miću i Sašku.Rezultat toga je;videli ste.

bb

30.06.2016 17:19

@Lister - Jedini smisleni komentar! Naravno da su glasali protiv Mice i njegovog klana,jer je Mica zlo,a ZIki je Mica odmogao ,koliko mu je i pomogao,dalje od drugog mesta Zika nije mogao jer je iz Micinog klana. Jedino mi nije jasno koji retardi su za onu mladju verziju Saske pokvarenu Cecu glasao?

sale

30.06.2016 08:36

Poruka za svu decu i buduci narastaj Srbije,, Deco u zivotu budite neradnici nikako da budete vredni budite prljavi i aljkavi vrsite nuzdu gde god stignete , budite vulgarni i skidajte se i radite one stvari na javnim mestima i po stalama ma trudite se da iz vas izadje ono najgore i najlosije pa cete i vi pobedjivati na farmi i vi cete zaradjivati novac na taj nacin ,, u potpisu Zeljko i Milica Mitrovic . ps. jedva cekamo da porastete pa da i iz vas izvucemo sve najgore i najruznije .

ivancica

30.06.2016 09:11

@sale - BRAVO! BRAVO!

roditelj

30.06.2016 12:02

@sale - Bravo Sale . Ovo je tuzna slika Srbije. Ne treba nam dualno obrazovanje, preds. Vlade je dozvolio da se ovo djubre od programa emituje kao novi vid putokaza mladima.

Bravo Jeco

30.06.2016 12:48

@sale - Poruka za decu glasi: Ko zeli da radi, neka ide na radne akcije, a ne u rijaliti show!

lili

30.06.2016 08:55

AAAAAA NEEEEE, NE MOGU DA VERUJEM, PA OVO JE CISTA NAMESTALJKA, PO CEMU JE OVA STROKAVUSA ZASLUZILA DA POBEDI, TREBAO JE ZIKA, UZAS

Sarita

30.06.2016 09:08

@lili - Pa namesteno, politika je i u ovo umesana, secate se kad je onih noci pred izbore podrzavala Premjera i stalno pozdravljala Mitrovica pa usput izlanula da mora biti na farmi zbog izbora, i rekla da joj Pink duguje pare a kako se iznervirala te je bila spremna da ode preko kapije imanja ali da to bas tih dana nije preporucljivo da uradi!

Amater

30.06.2016 10:20

@lili - OVOLIKO STOKE NA FARMI U OBLIKU COVEKA NEMA NIGDE SEM U SRBIJI. MITROVICIMA ZELIM OD SRCA DA PORODICNO UDJU NA FARMU I TO SA JELENOM GOLUBOVIC,LEPIM MICOM I SASKOM KARANOM.!!!!!!!!!!!!!!!!!

nn

30.06.2016 17:30

@lili - @Sarita, al se nalupeta za medalju!

ivancica

30.06.2016 09:09

Na svim portalima na kojima je bila anketa 'Ko pobedjuje na Farmi 7' ubedljivo je Zika vodio cak duplo u odnosu na Jelenu. Dakle u jednoj reci NEMESTENO..i tacka.

qwerty

30.06.2016 13:20

@ivancica - Lako je igrati se na portalima treba baciti 30.din.za poruku i glasati!

blučanka

30.06.2016 09:15

Laku noć Srbijo!!!

sale

30.06.2016 09:21

Pa svaka dosadasnja a i svaka buduca farma ce biti namestena tu nema zbora i uvek ce pobedjivati onaj koji ne zasluzuje kao i do sad a vi buduci farmeri budite vredni i dobri i ispunjavajte sve sto od vas trazi debeli Proka i ne brinite sve to narod gleda a ,,narod su Zeljko i Milica ,, i on ce sve to vase dobro ponasanje nagraditi ma oce sigurno hahahahaha nema vecih prevaranata u zemlji Srbiji od ovo dvoje gore navedenih a ova slina sto je pobedila nazad kuci sa mamom i babom a 36 godina ha

Simke

30.06.2016 09:27

Secam se sa je jos Dzarovski osamdesetih organizovao koncerte tadasnjih zvezda. Na kraju svakog koncerta jedan gledalac je dobijao Yugo... Uvek je to bio isti gledalac. Svaka slicnost sa Dzarovskim je neizbezna.

mm2

30.06.2016 09:42

Prostaka kao "lepi" Mica nisam cula na televiziji. Toliko ruznih i vulgarnih psovki u minutu nisam cula nigde i to bez bilo kakve kazne i intervencije voditeljke. U Parovima i banalnije stvari prekrivaju cvrkutanjem, a ovo sramota za televiziju, mator covek....

muja

30.06.2016 14:03

@mm2 - ovo je namesteno kakva jelena ona nije zasluzila od ove srbije ni 5 glasa nego je uzela 5000.00evra samo za hleb a ono resto ostaje kakvi evrovi to je jedna obicna landara.

Lale

30.06.2016 09:50

Jelena nema glasace i podrsku naroda!!!Nemojte biti naivni,ima svojih deset admina kojima ostavlja novac za glasanje..ko moze NORMALAN glasati za jednu PERFIDNU OSOBU,PATOLOSKOG LAZOVA,PREVARANTA???Ljudi kune se na Vidovdan i krsti kako prekida STRAJK GLADJU..a videli ste kako joj Marija donosi virsle u izolaciju i jede sve?Decko joj hvali se dipl.ekonomista kaze,upravo magistrira a kevi se zali da ne zna ni jedan strani jezik?Jad,beda,cemer..

mimi

30.06.2016 10:03

Šampioni, zaista ste ŠampiNJoni! Dadoste kengurici pobedu. Koje vi vrednosti delite...

Realan samo

30.06.2016 10:06

Sve cestitke, kad bi bar deo novca dala na lecenje mada tesko da za tu njenu bolest ima leka. "Sampioni" osecam da su skup mentalno obolelih osoba.

Puritanac

30.06.2016 10:09

Po mnogima je trebalo da pobedi Zika ali ti mnogi su oni koji nikada ne glasaju.Jelena ima dobro razradjen sistem glasanja, administratore i jaku logistiku zato njena pobeda i nije iznenadjenje.Svakom ko je bar malo upucen u sistem glasanja jasno je o cemu pricam.Neko sam ko nikad ne bi glasao za ove kandidate pa ni za Jelenu ali sigurno nije u pitanju namestaljka nego dobra organizacija Jeleninih administratora i glasaca sto Zika nista od toga nije imao.

vanja

30.06.2016 13:31

@Puritanac - Slazem se. Najbolji pokazatelj za to je i trece mesto totalnog anonimusa MSN-a koji je po ljudskim kvalitetima odavno treba biti izbacen. Ali, vesto je odigrao igru kao ''podguzna muva'' Vesne, a na kraju Jelene. Jelenini glasaci su ga doveli na trece mesto. Cestitke Jeleni, zbog odlicno odigrane igre rijalitija u rijalitiju. Zika je sasvim zasluzeno zauzeo drugo mesto.

Duca

30.06.2016 13:33

@Puritanac - KUSAK

3258

30.06.2016 21:07

@Puritanac - a ja mislila da su u institutu LL dali pacijentima i jeleninim drugarima mobilne telefone kao terapiju ha ha ha

LJUBICA

30.06.2016 10:57

Mica i Saska su ukopali Žiku, narod iz inata nije hteo da glasa kako su oni rekli. E, moj narode, koliko ste para dali da bi oni svi dobro živeli, a tek koliko noći niste prespavali.Ja sam samo par puta po malo gledala, čisto da vidim kud vodi ovaj svet.Videla sam

BOKI

30.06.2016 17:44

@LJUBICA - Taćno

anonymus

30.06.2016 11:14

sta je tu cudno jel Jelena rekla da joj duguju pare zato je i pozvana da pobedi gluposti bila je prica.

GLUMICA

30.06.2016 13:17

@anonymus - DUGOVACE joj i dalje pa ce pobeditiu sledecoj farmi....lalo je manipulisati osobom iz LL sa dijagnozom

ANA

30.06.2016 11:55

To je takva bruka. Pobedila manipulatorka i moralna nakaza. Zar je to uzor za Srbiju. VELIKA BRUKA.

ANJA

30.06.2016 14:33

@ANA - Znači da ti nisu moralne nakaze Mića,Saška,Ceca,Dušica,Goga,Marija Ana, znači da su ti oni uzori, ajde pali nakazo JELENA ZLOBNICI POLUDEŠE

BOKI

30.06.2016 17:43

@ANA - ne uzor su ti Mića i Saška ......Žika je porešio što se udružio sa njima

biba

30.06.2016 12:01

klasicna namestaljka !

GLUMICA

30.06.2016 12:37

Ne gledam to DJUBRE ali ne mozes da ne procitas,vidis neki klip i da se zgrazavam. Ne gledam nista sto je na PINKU,PRVOJ....gde je program sto vredja moju inteligenciju.Mislim da niko ne treba da pobedi a ponajmanje bolesnica iz LL ,umisljena intelektualka,jedna zla i sujetna baba devojka,sljam u zenskom rodu,kvazi lektor koja nema pojma gramatiku sem izvInis , Izvinim....nakaza u intelektualnom smislu,ruina od osobe.

monika

30.06.2016 12:56

@GLUMICA - slazem se u potpunosti. ona je tolika neznalica da iole inteligentnoj osobi je jasno ko je i sta je ona po pitanju svega. ocigledno da je namestena pobeda jer takvo zlo od zene je sramota za zenski rod.

Lovac

30.06.2016 14:20

@GLUMICA - GLUMICO,kako se prestavljaš.Dala bi ti mnogo love a bogami i pride nečega da si na mjesto Jelenino.Šta je ona tebe učinila:da ti momka,muža nije otela..Dali te je bez hleba ostavila itd..Mislim ovi koji pišu negativno o Jeleni treba da vide sebe i svoje bližnje.Piše te nebuloze od ljubomore.Sposobna devojka imnogo intelegentna..Da nije takva nebi dobila u tri ili 4 realitija!!!Samo možete da joj pljunete pod prozor!! Eto vam MIĆA i Saška pa se slikajte sa njima.Oni vam nijesu za Lazu Lazarevića.

BEDNICO

30.06.2016 14:30

@GLUMICA - A došla si da pljuneš, marš bre budalo bolesni ste vi sa tolikom količinom zla NE MOŽETE JOJ VIŠE NIŠTA

zix

30.06.2016 14:52

@GLUMICA - Ne foliraj se, ništa ne gledaš a sve znaš i komentarišeš. Znaš ko je ubio pevačicu, ko je za LL, ko je šljam. Predstavljaš se kao glumica, pa idi negde glumi, nemoj izigravati inspektora i doktora.

zee

30.06.2016 14:09

Hvala bogu da se više ovo ispiranje mozga završilo. U svakim novinama najvažnija vest je koje koga je..o ili istukao. Bruka Srbije.

Miki

30.06.2016 15:33

TUGA!KAKVA DRZAVA TAKVA POBEDNICA!

Luka

30.06.2016 15:56

Ne znam od koga mi se vise se*e, od retardiranog Zeljka Mitrovica koji manipulise ljudima ili od manipulisanih ljudi. O cemu vi ljudi pisete, kakva Srbija je izabrala za pobednicu psihopatu bradatu Jelenu? Kakvi vasi gledaoci i njeni glasaci? Vi ste stvarno bolesni ako mislite da je nju izglasao narod, posto se zna da je 99% mrzi. Sklopila je ugovor da uzme honorar svoj i prvo mesto, a njima da ostane nagrada, odnosno 50.000. Samo glupi Zeljko nije svestan svog dna.

cvetko

30.06.2016 16:57

Crna i jadna srbijo.Evo kakvi pobedjuju.Opsta nekultura,Prljavstina i lenjost.Zika je citavo vreme bio kulturan i vredan farmer i nije mogo da pobedi a ova sto je pokazala da je dno dna ona pobedjuje.Pa eto kakav smo mi narod i sta podrzavamo nije ni cudo sto nas ceo svet mrzi.U inostranstvu sam vetj 35 godina.Mene je vetj odavno zbog ovakvih stvari sramota da kazem da sam Srbin.Bruka i sramota za Srbiju za Srpsku kulturu i za pink televizuju sto dovodi oveke budale na tv-u kao sto su kao jelena

Dema

30.06.2016 17:33

Nisam pratila Farmu,ali sam videla da je juče bilo finalno veče,pa sam u par navrata prebacivala na Pink da vidim šta se dešava.Ono što sam videla,šokiralo me je.Zašto se dozvoljava onakav prostakluk na televiziji i to sa nacionalnom frekvencijom? Zašto RRA ćuti i ne reaguje? Imali smo priliku da uživo pratimo pretnje,uvrede,pa i fizičke nasrtaje.A o psovkama čoveka koji sebe naziva "lepim" je izlišno bilo šta komentarisati.Pitajte RRA da li će Pink biti novčano kažnjen i ako da,kojom sumom.

Crno -belo srce

30.06.2016 21:21

Jelena Golubovic ima svoje glasace I svidjalo se to nekom ili ne-pobedjuje...A vi glasajte, glasajte ....za svoje favorite..Mogli ste I za ,, lepog Micu, Sasku , Kevu I sl icne likove.Ja ne glasam, povremeno gledam, postujem Jeleninu specificnu igru I neumesno je stalno spominjat L.Lazarevic u vezi .nje.Sto niste glasali za Ziku, na poziv svih tih ,, kulturnih!''farmera????? s