Kristijano Ronaldo
EPA/Alessandro di Marco
Kristijano Ronaldo

EPA/Alessandro di Marco

Kristijano Ronaldo postiže gol, Foto: EPA/Alessandro di Marco

Malo ko je očekivao da će Real već u prvom meču rešiti pitanje pobednika dvomeča. A deluje da je rešio pošto je nemoguća misija za Juventus da eliminiše Madriđane nakon nestvarnih 3:0 u Torinu.

Neverovatni Kristijano Ronaldo na samom početku meča matirao je Điđija Bufona, ali to nije demoralisalo crno-bele.

Ređale su se šanse pred golom Navasa, međutim vanzemaljske "makazice" najboljeg fudbalera sveta potpuno su presekle igrače Juventusa koji su posle toga bili samo nemi posmatrači događaja.

Bajern

EPA/Jose Manuel Vidal

Bajern slavi majstorije Riberija, Foto: EPA/Jose Manuel Vidal

U Sevilji su se domaći protiv velikog Bajerna držali jako dobro. Čak su i prvi poveli, ali kada je Navas postigao auto-gol, sve se preokrenulo.

Kraj utakmica u Torinu i Sevilji. Hvala vam što ste pratili prenos uživo utakmica Lige šampiona na portalu Alo!

90' Ronaldo je još dva puta mogao do gola. Dao je sve od sebe, ali nije mu uspelo. Iguain je u 91. minutu mogao do utešnih 3:1, ali je Navas bio na mestu. Kvadrado u 92. minutu promašio zicer.

82' Mandžukić, Matuidi i Kvadrado ušli su u igru umesto Kedire, Daglasa Košte i Asamoe. Na drugoj strani, Asensio i Kovačić ušli su na teren umesto Iska i Modrića. U timu Sevilje u igri su Ramirez i Mjurijel umesto Koree i Ben Jedera, dok je u timu Bajerna Roben umesto Riberija.

Real Madrid

EPA/Andrea di Marco

Real je po drugi put u godinu dana ponizio Juventus, Foto: EPA/Andrea di Marco

72' GOOOOL! Juventus je nokautiran, Real vodi sa 3:0. Ronaldo ovog puta u ulozi asistenta, Marselo "zakucava" crno-bele koji su u ovom minutu potpisali konačnu kapitulaciju. Strašno loše su reagovali Kjelini i Kedira koji su gledali u pomoćnog sudiju tražeći ofsajd umesto da su krenuli na Marsela. Pred Juventusom je u revanšu nemoguća misija.

68' GOOOOL! Bajern vodi sa 2:1. Dugo su Bavarci petljali s loptom oko sredine terena a onda je fenomenalni Riberi kao na treningu poslao pas ka Tijagu koji lako postiže gol.

66' Crveni karton za Dibalu. Juve sa igračem manje, da li je sve rešeno u Torinu?

64' GOOOOL! Najlepši gol godine, verovatno i cele sezone u Ligi šampiona! Ma šta je ovo uradio Ronaldo??? Na centaršut Karvahala Portugalac je poleteo u vis u stilu Lebrona Džejmsa i "makazicama" je savladao šokiranog i nepomičnog Bufona za 2:0.

56' Slobodnjak Dibale, lopta je okrznula "živi zid" i prošla nekoliko centimetara pored stative. Umalo 1:1. Tomas Miler i Rodrigez u Sevilji propuštaju dobre prilike za vođstvo Bajerna. Lukas ulazi u igru u Torinu umesto Benzeme.

49' Strašan tempo u Torinu, prilike se ređaju na obe strane. Prvo je Ronaldo šutirao tik pored desne stative gola Bufona, a onda je odmah u narednom napadu Iguain odigrao nešto između šuta i centaršuta što je bio lak plen za Navasa.

46' Promene u timu Bajerna - Rafinja i Hames Rodrigez u igru umesto Vidala i Bernata. Juventus nastavlja sa napadima i na startu drugog poluvremena.

Poluvreme u Torinu i Sevilji.

43' Sporna situacija u kaznenom prostoru Reala. Dibala je pao, ali je sudija Čakir pokazao karton Argentincu. Kontakta je, čini se, bilo.

37' GOOOOL! Bajern je izjednačio auto-golom Navasa.

36' Prečka Tonija Krosa! Strahovit udarac sa više od 20 metara, Bufon je već bio savladan. Da su "kraljevići" sada poveli 2:0, teško bi Juventus nastavio sa ovakvim napadima.

30' GOOOOL! Sevilja vodi protiv Bajerna, strelac Sarabija. Dobro je reagovao posle centaršuta, slabo se postavio Ulrih.

27' Žuti karton za Urugvajca Bentakura koji neće igrati u revanšu u Madridu. U Sevilji je "požuteo" Riberi. Sarabija je imao veliku priliku protiv Bajerna. Ne smeju Španci olako da propuštaju šanse.

23' Sjajna šansa za Juventus - Iguain je posle centaršuta uputio vrlo jak udarac glavom ali pravo u Navasa. Riberi u Sevilji briljira, očito želi da od uprave Bajerna izbori novi ugovor.

Robert Levandovski

EPA/Julio Munoz

Robert Levandovski u duelu sa igračima Sevilje, Foto: EPA/Julio Munoz

13' Po jedna dobra akcija sa obe strane u Torinu, Iguain je bio naročito dobar u završnici ali je odbrana Reala na visini zadatka. Riberi je u Sevilji zapretio sa dvadesetak metara ali ništa.

5' Odličan napad Juventusa, Dibala šutira posle asistencije Sandra ali je izblokiran. Nisu crno-beli klonuli posle gola Ronalda. U Sevilji Bajern za sada diktira tempo.

2' GOOOOL! Real već vodi u Torinu, ko drugi nego Ronaldo. Marselo je po levoj strani driblao i proturio je loptu u prazno Isku, a ovaj je iz prve asistirao Portugalcu u naletu. Bufon je bio nemoćan.

Utakmice su počele.

Kristijano Ronaldo

EPA/Alessandro di Marco

Trening Reala u Torinu, Foto: EPA/Alessandro di Marco

Sastavi:

Italija:

Juventus: Bufon, De Šiljo, Barzalji, Kjelini, Asamoa, Kedira, Bentakur, Daglas Kosta, Sandro, Dibala, Iguain.

Real: Navas, Karvahal, Ramos, Varan, Marselo, Kros, Kazemiro, Modrić, Isko, Ronaldo, Benzema.

Španija:

Sevilja: Sorija, Kjer, Lengle, Pizaro, Eskudero, Nzonzi, Vaskez, Sarabija, Navas, Korea, Ben Jeder.

Bajern: Ulrih, Bernat, Kimih, Humels, Boateng, Martinez, Vidal, Tijago, Riberi, Miler, Levandovski.

Mario Mandžukić

EPA/Peter Powell

Mario Mandžukić i Luka Modrić ponovo jedan na drugog, Foto: EPA/Peter Powell

Dobro veče i dobro došli na tekstualni prenos utakmica četvrtfinala Lige šampiona na portalu Alo!

Pred nama su dva fantastična meča u kojima čisto sumnjamo da neće biti golova i uzbuđenja.

U reprizi prošlogodišnjeg finala, u Torinu će igrati Juventus i Real, dok će u Sevilji gostovati slavni Bajern.

Trener Reala Zinedin Zidan po prvi put će se od 2001. naći u Torinu nakon što je iz Juventusa prešao u redove "kraljevića".

Neuništivi Đanluiđi Bufon spreman je da odbrani svoj gol od naleta Kristijana Ronalda koji je na poslednjih osam mečeva za Real postigao nestvarnih 17 golova!

Na kraju, Juventus nije poražen u Torinu od Reala još od 1962. godine.

Bajern

EPA/Lukas Barth

Bajern, Foto: EPA/Lukas Barth

Sevilja i dalje živi svoj san u Ligi šampiona nakon što je eliminisala Mančester junajted u osmini finala.

Dolazi joj Bajern koji pod vođstvom veterana Jupa Hajnkesa gotovo da ne zna za neuspeh - na poslednjih 30 mečeva u svim takmičenjima, Bavarci su slavili 27 puta!

Robert Levandovski je 35 puta bio strelac na 38 utakmica Bajerna ove sezone, dok je nemački tim posle Reala i Liverpula uputio najviše šuteva u okvir gola u Ligi šampiona - 60 puta.