Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Dok mnogi misle kao moraju da drže dijetu, menjaju životne navike, mi vam savetujemo da probate neku od sledećih namirnica. Postoji hrana zbog koje ćete se osećati više seksi u spavaćoj sobi pa neka se ove namirnice nađu u vašoj korpi sledeći put kada odete u nabavku.

Špargla

Ako želite da izbegnete nadimanje, ova visoko proteinska namirnica može da bude prava stvar za vas. Ova namirnica je odlična za podsticanje samopouzdanja i bogata je kalijumom, koji je neophodan našem organizmu kako bi se rešio vode i soli koje nas čine nadutima. Ima malo masti i kalorija, a bogata je vlaknima.

Mango

Ne samo da smanjuje stres već će vam pomoći da se osetite energičnim i povećaće vaše samopouzdanje u spavaćoj sobi, a učiniće čudo za vaš struk. Nutricionisti ističu da dugotrajna izloženost stresu može da dovede do nagomilavanja sala na stomaku i struku. Dok se stres ne može izbeći u potpunosti, konzumiranjem hrane bogate vitaminom C možete doprineti vašem izgledu. Mango će vas podsetiti na opuštajuća egzotična mesta i smanjiće vam stres.

Losos

Ova masna riba ne samo da je bogata mastima već sadrži i sastojke koji vam podižu raspoloženje. Losos je veoma zdrav jer sadrži velike količine omega 3 masnih kiselina, koje su jako dobre za raspoloženje i opšte stanje organizma. One pospešuju cirkulaciju tokom vežbanja i pomažu u stimulaciji enzima koji prenose masti do mesta gde se one sagorevaju i pretvaraju u energiju.

Kinoa

Ona se često povezuje sa dijetom i mršavljenjem, ali je ona zadužena za zdravlje mišića, podizanje energije i snage u spavaćoj sobi. Protein ove biljke u tofu obezbeđuje veliku količinu amino kiselina i izoflavona koji pomaže mišićima da se oporave posle vežbanja. Odličan su izvor magnezijuma koji održava mišiće jakima.

Cvekla

Sjajna koža je obavezna ako želite da budete zavodljivi. Ne morate da bacate novac na skupe preparate jer možete samo da uvedete malu promenu u ishrani, piše dailystar. Cvekla može da uradi čudo za vaš organizam i detoksikaciju tela. Cvekla je prirodni čistač jetre i krvi koja pomaže izbacivanje toksina iz digestivnog sistema, smanjujuči pritisak na kožu kroz koju se oslobađaju toksini kada se to ne radi kroz digestivni trakt.

Komentari (1)

Pera Detlic

11.03.2018 09:21

A beli luk i domaca slanina?