Željko i Jovana Joksimović
Promo
Željko i Jovana Joksimović
Željko i Jovana Joksimović, Foto: Promo

 

Tople dane pevač i voditeljka su provodili u sunčanju i kupanju na bazenu glamuroznog rizorta dok su uveče uživali u šetnjama i kulinarskim đakonijama ovog popularnog letovališta. Preplanuli ten doneli su u jesenje beogradske dane.


- Jovana i ja smo bili na putu nekoliko dana jer je bilo neophodno da se odmorim pred koncert. S jedne strane, imao sam težak i stresan period - izdavanje i promociju CD-a, a sada slede veoma naporne pripreme koncerta. Samo smo spavali, šetali, pričali, smejali se i odmarali. Baš mi je bio neophodan odmor - prepričava Željko utiske s kratkotrajnog letovanja, ali otkriva šta mu je falilo da ugođaj bude potpun.

Željko Joksimović
Željko Joksimović, Foto: Promo


- Ovo je bilo kratko putovanje, pa Kostu nismo vodili, ali smo ga se baš uželeli - kroz osmeh o svom nasledniku priča Joksimović, kojeg sada čekaju ozbiljne pripreme koncerta, koji je za 20 dana.


- Sada nastavljam promociju koncerta i probe koje ćemo imati svakog dana. Spremamo spektakl i vrlo me raduje jer je interesovanje za koncert ogromno - ponosan je kantautor na odaziv fanova i poštovalaca nota koje proizvodi već godinama.