Majka i beba
Profimedia.rs
Majka i beba

Profimedia.rs

Majka i beba, Foto: Profimedia.rs

Kada je Valt imao 10 godina, zamišljao je svoje dete, tačnije svoju buduću kćerku. Tačno je mogao da vidi njene crte lica i čak  je planirao da joj da ime Kloi. U isto vreme je u svom susedstvu upoznao devojčicu po imenu Eni. Ubrzo su postali dobri prijatelji. Kako su odrastali, postajali su sve bliži i vremenom se zaljubili.

Kada su dovoljno odrasli razmišljali su o braku i osnivanju porodice. Četiri godine su se borili sa neplodnošću, ali nisu gubili nadu. Molili su se Bogu da dobiju kćerku. Ipak, svi pokušaji su bili bezuspešni. Nakon svega su se odlučili za usvajanje.

Jednoga dana Eni je od agencije za usvajanje dobila mejl da mogu da usvoje jednu devojčicu. Majka ju je tek rodila i dala na usvajanje. Bili su presrećni. Sudbina ih je konačno dovela do njihove Kloi. 

Oni su odlučili da posete majku devojčice koju su usvojili. Kada je žena otvorila vrata, Valt je ostao zbunjen. Na njenom licu je video sve karakteristike koje je zamišljao na njegovoj ćerci. Da je ovo usvajanje bio dar od Boga, ovaj srećni par objašnjava kada su sa majkom porazgovarali na temu imena koje će dati maloj devojčici.

I prava majka usvojene devojčice  je na pitanje o imenu rekla da bi želela da se zove Kloi. Oni su ostali u čudu, nisu mogli da veruju da im se to dešava. Sve ono što su ikada želeli, konačno se ostvarilo. 

 Pročitajte i: