otpad smeće
Profimedia.rs
Pacijent, lekar, bolnica, pregled

Shutterstock

Valeri u teskom stanju prebačena u bolnicu, Foto: Shutterstock

Policija u Zapadnom Velsu pronašla je telo 87-godišnje žene koja je ostala zatrpana đubretom koje je taložila u svojoj kući! Policija je pronašla telo Grejs (87) dok je pokušavala da spase njenu ćerku Valeri (56) koju je takođe zatrpalo đubre.

Kako pišu britanski mediji, policija je ušla u kuću nakon dojave komšija da Valeri nisu videli nekoliko dana. Odmah po ulasku u dom policija je zatekla strahovit prizor. Cela kuća bila je puna raznoraznog smeća koje su Valeri i Grejs skupljale decenijama. Jedan deo novina obrušio se na Valeri dok je pokušavala da se provuče u drugi deo kuće i kompletno je zatrpao.

Na lice mesta je odmah stigla i Hitna pomoć koja je povređenu ženu prevezla u bolnicu. Ubrzo su stigle i sanitarne službe koje su krenule sa raščišćavanjem brloga. U jednom trenutku, ispod hrpe smeća pojavio se još jedan leš, a obdukcijom je utvrđeno da je u pitanju telo Grejs Džons (87) koja je, po svemu sudeći zatrpana smećem još pre četiri godine. Ćerka nikad nije prijavila njen nestanak niti da je starica umrla.

Komšije kažu da su "dobro" poznavali porodicu Džons, ali da nikad pili kafu zajedno.

"Ta kuća u kojoj su živeli je iz 19. veka. Grejs je nasledila tu kuću od svojih roditelja, tu su Džonsovi više od 100 godina. Bili su poznati u kraju, ali se niko sa njima nije družio. Bile su čudne i zatvorene", rekla je jedna komšinica.

"Znam da se Valeri nikad nije udavala. Otac joj je umro pre nekoliko godina i ostale su samo ona i Grejs. Ko zna šta se u toj kući događalo", kažu komšije koje su ostale zgrožene kada su saznale da je ispod smeća pronađeno telo starice u stanju raspadanja.