Slošilo mu se: Dragan Kojić Keba
Petar Marković
Slošilo mu se: Dragan Kojić Keba
Slošilo mu se: Dragan Kojić Keba, Foto: Petar Marković

Kao potencijalna učesnica „Farme 7“, Ljiljana ne sme da komentariše da li je dobila konkretnu ponudu, ali veruje da bi se snašla u seoskim poslovima.

- Postoji mnogo razloga zbog kojih bih ušla u rijaliti, a jedan od njih je i finansijski momenat. Ne znam koliki su inače honorari takmičara, ali ukoliko bi ta suma mojoj ćerki obezbedila bolje školovanje, ne bih razmišljala - kaže Ljiljana, a na pitanje da li to znači da Keba i dalje kasni s uplatom alimentacije, odgovara:

- U principu ne, nekada malo zakasni, ali je postao redovniji s uplatama. Nas dvoje i dalje ne komuniciramo, ali sud i advokati sve drže pod kontrolom.

Jevremovićevu smo pitali i da li bi se Keba uplašio njenog ulaska u rijaliti i šta bi sve mogla da otkrije.

- Verovatno da bi jer bi onda Srbija iz prve ruke čula istinu, ali ne znam da li bih pričala uopšte o našem odnosu. To zavisi od stava naše ćerke Ine. Znate, on je njoj drugi roditelj i možda ona ne želi da se zna kako se ponašao u pojedinim trenucima, niti da o njemu pričam nešto loše. Ukoliko bi njen stav bio da joj tatu ne spominjem, ja bih to ispoštovala - kaže uz osmeh bivša Kebina ljubavnica, koja ni sama ne veruje da bi to uspela s obzirom na to da je u horoskopu temperamentni Ovan.

- Umem da se borim za pravdu, što sam i pokazala, verovatno bih bila tampon-zona svih sukoba. Umem s ljudima i to mi ne bi bio problem, ali ne znam kako bih se snašla sa seoskim poslovima. Draže bi mi bilo da je u pitanju farma 21. veka, na 19, jer mi je higijena jako bitna. Završila sam Poljoprivredni fakultet u Zemunu, tako da s biljkama umem, a sa životinjama bih videla kako bih - objašnjava Ljiljana.

Komentari (7)

Majka

26.01.2016 08:55

Ova zena je iritantna , koju pricu , pa i vrabci na grani sta je gde sve pricala .Joj i vi novinari ako nemate bolju temu nemojte ni ovu.

pismenko

26.01.2016 10:33

@Majka - Piše se vrapci .Xi

zar

26.01.2016 09:44

Keba je imao priliku da laže i maže .Mene zanima i druga strana priče .Dosta se gospodja slikala ali je malo pričala .Uglavnom je Kojić napadao . Sevka,da vidimo kakvog svekra imaš

Ana

26.01.2016 11:26

Doći će trenutak kada će Keba sam potražiti svoju ćerku, ali će verovatno naići na ravnodušnost....istu onu ravnodušnost koju je jedino znao da pruži.

mile

26.01.2016 12:11

Auu lepotana,koda ga poplavila izbacila!

Majka

26.01.2016 13:24

pismenko . Greska u kucanju ,ali mi je drago da si ti dovoljno pismen i za tebe i za mene.

ana

26.01.2016 13:27

Aman, dosta vise sa ljubavnicama!!!!!! Pa valjda Srbija ima pametnija posla, nego da se bakce sa raznim svalerkama!!!! DOSTA VISE!!!!!