Ispalio u žrtvu pet hitaca
profimedia
Ispalio u žrtvu pet hitaca

profimedia

Ispalio u žrtvu pet hitaca, Foto: profimedia

- Pacijent je odmah operisan zbog prostrelnih preloma obe potkolenice. On je u stabilnom zdravstvenom stanju - rekao je za „Alo!” zamenik direktora Klinike za ortopediju i traumatologiju dr Predrag Stojiljković.

Na Krstića je za sada nepoznati napadač pucao u momentu kada je izašao iz svog automobila. Napadač, koji je bio sakriven u mračnom delu parkinga, ispalio mu je pet metaka u noge i pobegao. Policija je stigla u izuzetno brzo, kao i Hitna pomoć, koja je povređenom prvu pomoć ukazala na licu mesta.

Ranjeni Milan Krstić je, prema saznanjima „Alo!”, odavno poznat istražnim organima i ima „podebeli“ dosije. Veruje se da je i sada upucan zbog poslova „s onu stranu zakona”, ali da napadač nije imao nameru da ga ubije, već samo da ga hicima u noge upozori šta ga možda čeka ukoliko pokuša da nekoga prevari.

Milan K. se svojevremeno povezivao sa kriminalnom grupom Ivana Antića Šice, koji služi 35-godišnju kaznu zatvora zbog ubistva Sandra Stamenkovića i Roberta Vicikneza. Takođe se dovodio u vezu i sa nekim pucnjavama i ranjavanjima u Nišu, ali i sa imovinskim deliktima - iznudama.