Milan Obradović, Miki Mećava
printscreen
Milan Obradović, Miki Mećava

printscreen

Miki Mećava, Foto: printscreen

Mariju je Miki prvi put spomenuo u rijalitiju Parovi, zbog čega se njena majka ljutila jer ne želi da ona bude deo javnosti, a spekuliše se da joj se Miki i njegova porodica nikada nisu posvećivali, te da Mikijev sin Ognjen nije dugo znao da ima polusestru.

Nakon pisanja pojedinih medija da je Miki zaboravio i zapustio njenu majku i nju, Marija se oglasila na "Fejsbuku".

Marija

Instagram

Marija, Foto: Instagram

- Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike!!! Molim lepo... Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu - napisala je Marija.

 

Komentari (5)

nedjo

12.02.2017 19:51

svaka nepogoda,snežna,olujna maćava,ali nesrećni miki mećava se ne može nikako izbeći. tip je neviđeni moralni bednik,nula od pevača i čoveka

Velika Dusa

12.02.2017 20:18

Predivna,plemenita i ostvarena mlada zena!Bez optuzbi,osude prihvatila je situaciju,shvatila kompleksnost zivota i zahvalna ocu sto postoji!Neobicno retka reakcija!Sve cestitke!Miki,mozda nisi ucestvovao u njenom odrastanju i vaspitanju,ali je neki tvoj gen svakako imao udela u formiranju ovakve i lepote i dobrote!Imas se cime ponositi!

Jovana

12.02.2017 21:56

Lepo i pametno dete.

Mo

12.02.2017 22:46

@Jovana - Da,sve se to vidi na osnovu slike...da da,pametna...

laza

13.02.2017 10:45

Ona mu je sve oprostila. Ali Miki nema cime da se ponosi. Tako se otac ne ponasa. A navijao sam za njega na farmi. Mislio sam covek bez mrlje, vredan, napadaju ga bez razloga. Kad i on mucak.