Bunar u koji je upala žena
Alo!/Masanori Jošida
Bunar u koji je upala žena

Alo!/Masanori Jošida

Bunar u koji je upala žena, Foto: Masanori Jošida

Naime, nesrećna žena je u ponedeljak uveče krenula kod komšinice, kada je upala u bunar dubok oko 15 metara na avalskom putu, kod skretanja za Rušanj. Dan kasnije ženu su izvukli vatrogasci i ona je zbrinuta u bolnici. 

U kući pored koje je Ljiljana prošla prošlog septembra se dogodilo brutalno silovanje, kada je nadničar iz Niša Miljan Ljubisavljević (60) presreo jednu devojku i brutalno se iživljavao nad njom, uz pretnju nožem, koji joj je stavio pod grlo.

Žitelji podno Avale u širokom luku zaobilaze tu kuću, govoreći da je ona ukleta i da se u njoj skupljaju razni likovi, od beskućnika, alkoholičara, narkomana do sektaša.

Robijao zbog ubistva

Milan Ljubisavljević je nakon hapšenja priznao da je imao seksualne odnose sa devojkom, ali je tvrdio da je nije silovao, već da se ona naljutila jer joj nije platio. - Posle hapšenja je ispričao da je na dan kad je napao devojku hteo da plati prostitutku nakon što je u jednom manastiru u Smederevskoj Palanci zaradio novac. Rekao je da je radio duborez, kao i da inače zarađuje novac kao stolar u manastirima. Ljubisavljević je rekao i da je nesrećnoj devojci ponudio 50 evra, na šta je ona pristala - podseća naš sagovornik.

 - Svi u kraju zaobilazimo tu kuću jer se još sećamo brutalnog silovanja, a kada se na to dodaju i čudni zvuci koji dopiru iz nje, pogotovo noću, onda je jasno zašto to radimo. Te kobne večeri u septembru, u noći između subote i nedelje, Miljan je sačekao da devojka izađe iz autobusa. Pratio ju je i čekao da završi razgovor s dečkom, a potom joj je stavio nož pod grlo. S glavnog puta uvukao ju je kroz šipražje u kuću. Nad nesrećnom devojkom taj Miljan se iživljavao, a njeni krici su parali noć. Ko zna kako bi ta devojka prošla da se njen momak nije zabrinuo i počeo da je traži. Dok je tražio devojku, alarmirao je policiju, koja je opkolila kuću i uhapsila napasnika, a devojku oslobodila - prepričava nemili događaj stanovnik Ripnja.

Inače, Miljan je pre silovanja neko vreme boravio u toj kuću, pošto je bila napuštena