Novopečeni  roditelji: Milica i Vlado
Dejan Briza
Novopečeni  roditelji: Milica i Vlado

Dejan Briza

Novopečeni roditelji: Milica i Vlado, Foto: Dejan Briza

Iako retko priča za medije, Borka nam se ljubazno zahvalila na čestitkama i radosno se pohvalila.

- Hvala mnogo na lepim čestitkama. Čim se Milica porodila, Vlado me je odmah zvao iz porodiliša da mi kaže da je Sofija isti on, tako da mi je unuka lepa na tatu - kaže Borka.

- Plakao je od sreće i rekao mi je da je Sofija mnogo lepa. Ovako je bilo, javio mi se i rekao: „majko, ista je ja“. Veoma je srećan zbog nje i kaže da jedva čeka da je dovede kod nas kući - s neizmernom srećom govori Vladina majka za „Alo!“.

Borka kaže da je atmosfera u njihovom porodičnom domu u Hergeg Novom slavljenička već dva dana.

- Slavili smo ceo dan, presrećni smo. Veselili smo se i nazdravljali u čast rođenja unuke. Bilo je i vreme da se Vlado ostvari kao otac, možda je trebalo i malo ranije, ali nikada nije kasno - kaže Borka, koja priznaje da joj je i snajka prirasla srcu.

- Prezadovoljna sam snajkom, mnogo je dobra i pažljiva devojka. Kada me je upoznao s njom, videla sam da je devojka iz dobre porodice, kulturna, fina i emancipovana. Vladi baš takva treba. Sada još da se venčaju i ja ću kao majka biti najsrećnija - kaže Borka.

Nigor

twitter

Nigor, Foto: twitter

 

Nigor uzeo pelcer

Muzičar Igor Lazić Nigor, koji se ne odvaja od Vlade ni za trenutak i pomaže mu u svemu, čak i u dovoženju Miličine mame i sestre u posetu, prvi je pocepao Georgieva. Kako i sam radi na potomstvu sa suprugom Suzanom, on je parče Vladine majice obmotao oko glave. - Pun gas, pelcer oko glave, lokacija nepoznata - objasnio je svoj čudni stajling Nigor.

 

Vlado Georgiev

Aleksandar Krstović

Vlado Georgiev, Foto: Aleksandar Krstović

 

Georgiev ne prestaje da slavi

Od trenutka kada je u subotu ujutru postao otac, pevač ne prestaje da slavi. Čitav dan se samo premeštao iz kafane u porodilište, dok su mu čestitke stizale sa svih strana. Georgiev već tri dana niti spava, niti se trezni u čast naslednice. Sam je opisao u kakvom je stanju. - Od jučerašnjeg dana najbolje se sećam crne rupe - istakao je juče Georgiev, koji je na trenutak došao sebi, a onda nastavio da slavi.

Komentari (6)

nedjo

12.09.2016 15:17

izvintie,a cime se bavi izvesni nigor i od cega zivi,sem sto se besmisleno pojavljuje svuda i sa svakim?

sasa

12.09.2016 16:36

jos jedan Crnogorac u Beogradu

dorcolac

12.09.2016 20:57

Nigor nevidjeni ljaksa pravi zumbul..

tomi

13.09.2016 06:39

"majko mnogo je lepa,ista je ja" oce da kaze da je on lep.

mici

13.09.2016 13:42

Aman vise,pa nije rodila kraljicu Kleopatru!Cestitke roditeljima ali preteraste ga vise.....

ljubica

13.09.2016 13:48

Eto mu razlog za pijančenje. Valjda će se sad opametiti