Onesvestila se od bolova: Marija Ferizović (21)
RAS
Onesvestila se od bolova: Marija Ferizović (21)

RAS

Žrtva nezapamćenog mučenja: Marija Ferizović (21), Foto: RAS

- Postoje svedoci koji znaju da me je držao zaključanu, ožiljci koje mi je napracvio, pa čak i snimak njegovog mučenja! Pitam se da li bi mogao da sve to tako kaže i gleda me u oči - rekla je za "Kurir" Marija Ferizović (21), dan nakon što je njenom nevenčanom suprugu Ahmetu Marinkoviću (41) počelo suđenje u Drugom osnovnom sudu.

Marija je revoltirana njegovim lažiima otkrila i neke detalje koje je rekla samo policiji.

- Pripremio je rekvizite za mučenje, među kojima je bila letva sa ekserom, makaze, žilet, cev kojom me žigosao... Tražio je od mene da mu priznam da sam bila s gazdinim sinom ili će me ubiti. Priznala sam mu iz straha - priča ogorčeno Marija.

Ona je dodala da ne nakon priznanja Ahmet počeo da je krvnički udara pesnicama i šutira nogama.

- Onda me je ošišao, pa mi je i trepavice isekao makazama. Potom je uzeo brijač i obrijao mi glavu i obrve. Cigaretom mi je pržio lice i grejao žilet da bi mi ga zalepio za obraz, grejao je na ringli cev i žigosao mi čelo uz eči da se setim kad pogledam u ogledalo. U tome je uspeo, svakog dana gledam te ožiljke i sećaju me na mučenje - rekla je Marija.

A potom je otkrila stravične detalje mučenja...

- Sam zna da me je terao da jedem izmet deteta iz pelene kašikom, a potom i njegov. Terao me je da kažem da jedem go*na zato što sam ih već pojela kada sam prevarila muža. Đubre je to snimilo telefonom. Kad je završio s mučenjem, silova me je, a potom odveo u kupatilo i urinirao po meni. I sad osećam kako me njegova mokraća pekla po ranama koje mi je prethodno napravio. Nije mi da se istuširam, naterao me je da legnem na pod kao kučka - kaže Marija za "Kurir".

- Rekao je da hoće da me izleči da se ništa ne vidi i da potom kupi kanap, da me natera da napišem oproštajno pismo i da se obesim. Zamislio je da to izgleda kao samoubistvo. Sigurna sam da bi to i uradio da nisam smogla snage da ga prijavim policiji - zaključuje Marija.

Komentari (7)

Andja

27.01.2017 23:46

Boze da li je moguce da na ovom svetu egzistiraju monstrumi tog tipa ? .. Stravicno ..

Dr.

28.01.2017 01:27

Ne znam,trebao bi da dobije veliku robiju zbog ovoga. A na robiji bi trebalo da ga pretvore u Cicolinu !!!

Mirjana

28.01.2017 04:46

Ma ti si budala od zene kad si to dozvolila sebi.

maja

28.01.2017 19:30

@Mirjana - Ta budala dobija posao, hranu, pare,kuću, možda i uđe u rijaliti...Samo prati situaciju i videćeš

Ja

28.01.2017 08:42

Ovaj monstrum do kraja zivota ne bi trebalo da izadje sa robije, samo se bojim da ce dobiti neku malu kaznu.

Sneza

28.01.2017 22:38

Ovome tipu dati spric da spava. Ovo sto je uradio je odvratno. To je ludak koji ce opet nesto napraviti. Sta te ljudi drzi i hrani sa tolikom mrznjom kad su na takve stvari spremni? Zeni socijalno da uplati uklanjanje oziljaka. Imamo bolnice i dobre hirurge moguce je. Ceo zivot ce biti zigosana...a to da li je budala, luda i bilo kakva ona zna! To je njena stvar!

неко тамо

30.01.2017 17:04

Ovaj je sramota za cijelu Srbiju,ovo ce cijela planeta citati. Ovo je nevjerovatno zvjerstvo,uzasss!!! Zatvorite ovu zvijer nedje u mrak i svezite,tako dok mu se zivotni vijek ne okonci,da nikad sunca ni čeljade drugo ne vidi i ne prozbori sa njim!!! Užasssss!!!!