grob ubistvo zakopao lopata
Profimedia
grob ubistvo zakopao lopata

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Đemajl Đemajli (33) iz Podujeva preminuo je prekjuče na groblju u Dobratinu dok je kopao grob za svog rođaka koji je premiuo dva sata ranije. Đemajli je iznenada umro, naočigled trojice rođaka koji su bili s njim. 

Đemajlov brat Šakib kazao je da su svi u porodici šokirani.

"Najpre je preminuo naš rođak Sejdi Sejdiju i Đemajli je otišao da otkopa grob za njega. Rođaci su krenuli s njim da mu pomognu. Taman kad je završavao s kopanjem, moj brat se uhvatio za grudi i pao. Preminuo je u grobnici koju je kopao za drugog", kaže Šakib.

Rođaci koji su bili sa Đemajlom pokušali su da mu pomognu, pozvali su Hitnu pomoć, koja je brzo stigla do seoskog groblja u Dobratinu.

"Moj brat je tad već bio mrtav. Iznenada je preminuo, nije bio bolestan. Imao je srčani udar", rekao je Šakib.

U ovom selu svi su zanemeli zbog tragedije, i još ne mogu da veruju da šta se dogodilo. U istom danu izgubili su dvojicu komšija.

"Sejdi je dugo bolovao, pa smo i očekivali takav ishod. Zbog Đemajlove smrti smo svi iznenađeni jer se nije žalio na zdravstvene probleme. Ostali smo bez dobrih komšija", rekao je komšija Skender Arifi.

Porodica Đemajli odlučila je da Đemajla juče sahrani zajedno sa njegovim rođakom Sejdijem. Sahrani je prisustvovao veliki broj rođaka i prijatelja obe porodice.

Komentari (2)

super

18.08.2017 19:20

Tako celo selo neka kopa grobnicu

MP

20.08.2017 09:34

Bravo za neinformisanost. Dobrotin kod Leskovca nema Albance, etnički sastav je 100% srba. Dobrotin koji spominjete jedino može biti kod Podujeva. Jedino gde u ovoj vesti nije greška je da se radi o Srbiji jer KOSOVO JE SRBIJA.