Darko Zlojutro
Alo!
Darko Zlojutro

Alo!

Darko Zlojutro, Foto: Alo!

Iskreno se nadam da će i naša deca u budućnosti pronaći nekog svog Kastra, kao idola, koji će im pokazati put ka slobodi i sreći, koja se ne ogleda samo u skupocenim stvarima i luksuzu, već im poručiti da su snovi koje sanjaju, ma koliko se činili teški, ipak ostvarivi, ako se čvrsto veruje u njih.

Zapucaće sada sve kuso i repato, šuto i rogato na malenu Kubu, slobodarsku zemlju, u želji da joj ubiju slobodu, osetili smo kako to izgleda na svojoj koži. Ipak, ne mogu da se otrgnem utisku koji mi jasno ukazuje da nam se (Havani i Beogradu) smeši ista sudbina jer je čak i rečenica kojom je narodu Kube i SFRJ saopšteno da im je predsednik mrtav ista...”Umro je drug Tito”, rekao je spiker TV „Beograd“ Miodrag Zdravković 1980. godine... „Umro je drug Kastro”, izgovorio je drhtavim glasom njegov brat Raul Kastro.

Komentari (3)

Sloboda

27.11.2016 07:04

Moje saucesce svima ozaloscenima!Nisam medju njima jer ne verujem u drugove vladare,koji zemlju dovode do krajnje bede a sami zive u luksuzu i izobilju!Drug je pri tome ostavio bar tuce vanbracne dece,i cerka i sestra,a i mnogi drugi bliski clanovi porodice su mu prebegle sa Kube!Videcemo sta ce sve te ljubavnice naslednice ciju je decu i priznao reci na temu nasledstva!Komunizam je kao i fasizam eksperimentalna izmisljotina vladara iz senke.

mmne

27.11.2016 09:11

@Sloboda - znaci nije se dugo cekalo da se oglasis ti kao "tramp iz malog sokaka"!!!….ipak sva furda tog profila ne moze umrljati lik fidela castra….HASTA SIEMPRE EL PRESIDENTE!!!!

SLOBODA

27.11.2016 11:30

@Sloboda - mmne@Ne tramp iz malog sokaka vec cobanica sa planine! I Tramp je monstrum!Ne moze ti niko odrediti ni meru slobode ni sta je bolje a sta gore za tebe samog!Moj slobodni Duh nije vezan ni za kakve ideologe,vodje,ucenja.Pratim pazljivo dogadjaje i lokalne i globalne i vidim da su "ljudi"unistili planetu,a coveku oduzeli slobodu u svakom smislu te reci!Vodje,ma koju opciju servirale narodu uvek imaju istu metu!Totalna vladavina nad covekom i prirodom!Al'nece moci...