Val Kilmer
Profimedia
Val Kilmer

Profimedia

Val Kilmer, Foto: Profimedia

Čuveni holivudski glumac Val Kilmer umire, tvrde njegovi najbliži prijatelji.

On je teško bolestan i za njega bi predstojeći Božić mogao da bude i poslednji...

Sam Kilmer je nedavno demantovao tvrdnje Majkla Daglasa da boluje od raka grla, ali njegovi poznanici opet tvrde da je situacija teška.

- Stalno pokušava sve da nas ubedi da je dobro, ali je svima jasno da nije. Stanje mu se veoma pogoršalo - tvrdi izvor.

Fotografi su 9. decembra uhvatili Kilmera na snimanju njegovog novog filma 'Citizen Twain'.

Mnogi su komentirisali da je izgledao kao da je smrt prešla preko njega, jer je odeća koju je nosio visila na premršavom telu. Navodno ima samo 40 kilograma.

- Zaista izgleda teško bolestan, a čini se i da ima otok na desnoj strani vrata. Ne izgleda dobro - komentarisao je doktor Stjuart Fičer fotografije glumca.

Komentari (5)

hummer

22.12.2016 19:12

Sajentolozi mu isprali mozak i zabranili da se leci. Umesto da novac trosi na najbolje lekare on ga baca na gomilu ludaka koji ga tripuju da ce kad umre postati robot i odleteti na Mesec. Tuga i zalost.

DEXTREME

23.12.2016 00:11

@hummer - J.G ETO PROSTO ZA PROSTE LJUDE KAO TI,PA KAD ZNAS SVE POMOGNI MU.

Pertinaks

23.12.2016 08:17

@hummer - Nije on sajentolog, on je naucni hriscanin ili kako to vec zovu. Deo hriscanske religije koji na bolest gledaju kao na plod maste i koji se leci molitvama. Sto opet nije dobro.

yugo 45

22.12.2016 19:55

Jqa vidim coveka na slici a zaboleme sta je!ja pravim popis ljudu zena pasa sa kojim cu da uzivam u zivotu ma koliko bio dug u stvari je kratak da sacuvas svoj obraz i ostanes normalan.

DEXTREME

23.12.2016 00:09

@yugo 45 - BRATE ZNAS STA JE KARMA,,VIDIM DA NEMAS POIJMA,,BEZ OBZIRA KO I STA,IZ TEBE DOLAZI PAKOST.LJUBOMORA I SVE GADOSTI.NEMA VEZE DA LI JE ON POZNAT ILI NE COVEK GUBI ZIVOT,SRAMOTA OVO STO PISES,MENI BI BILO ZAO DA TE NEKO ROKNE,NPR MOJI LJUDI.A TO CE TI SE DESITI,KAD TAD.UMRECES U MUKAMA,VOZI YUGO DOK NE SLETIS SA PUTA,HEHEHEH.