Stisak je bio prejak: Dečak pokazuje modrice
promo
Stisak je bio prejak: Dečak pokazuje modrice

promo

Stisak je bio prejak: Dečak pokazuje modrice, Foto: promo

Zahvaljujući prisebnosti nastavnika, koji su razdvojili razbesnelog LJ. Z. od dečaka kojeg je stiskao za gušu, V. T. je prošao sa modricama na vratu.

Srđan Rajković, direktor škole, ispričao je za „Alo!” kako su nastavnici i đaci spasli dečaka:
- Bio sam u kancelariji kada su me pozvali dežurni nastavnici. Istrčao sam i video kolege i učenike kako pokušavaju da odvoje napasnika od našeg učenika. Uspeli smo i odmah pozvali policiju, koja je ubrzo došla. Videli smo da je LJ. Z. bio pijan. Ne smem ni da pomislim šta bi se dogodilo da dežurni nastavnici nisu reagovali na vreme - kaže direktor Rajković. Po njegovim rečima, LJ. Z. je govorio kako mu je dečak iz dvorišta ukrao krušku i to ga je razbesnelo. Međutim, dečak je u momentu napada u ruci držao - jabuku!

Zar život mog sina vredi jednu voćku: Majka Snežana

promo

Zar život mog sina vredi jednu voćku: Majka Snežana, Foto: promo

- Ubrao sam jabuku u školskom dvorištu i krenuo sa drugaricom do ambulante. Najednom je ispred mene stao razbesneli stariji čovek i povikao: „Znači, ti si taj što mi krade kruške!“ Nisam stigao da odgovorim, odmah me je ščepao za vrat i počeo da stiska. Gušio me je, a u jednom trenutku sam osetio kako se davim. Probao sam da se otrgnem, ali je bio suviše jak. Spasli su me nastavnici, a kada sam došao sebi, čuo sam onog čoveka da viče kako sam mu baš ja ukrao krušku. A u ruci sam držao jabuku - kaže dečak uznemireno prepričavajući događaj. Majka Snežana nije mogla da veruje šta se dogodilo.

- Odmah sam odvela dete u bolnicu, gde mi je rečeno da je moj sin imao sreće što su nastavnici brzo reagovali. Još je u šoku, lekari su mu prepisali sedative. Zar ičiji život vredi jednu krušku - zabrinuta je ova žena, samohrana majka četvoro dece. Kako nezvanično saznajemo, nakon davanja izjave u policiji, napadač je pušten kući.

Komentari (8)

koviljka

19.09.2016 10:59

necu da komentarisem pijanog coveka.Pojedina deca tog uzrasta su prava napast i niko im nista nemoze.Roditelje kao da nemaju.Policija sleze ramenima,a deca sve gora i brutalnija

Zoran - Tico - Tico

19.09.2016 11:53

@koviljka - Ženo, jel' si ti svesna šta pričaš!? Pijanac davi nekoga zbog kruške, i to je po tebi okej? Nemoj da se vadiš na tamoneke slučajeve, jer je ovo jasno kao dan i ne radi se o tome što hoćeš da nam nametneš kao temu!

Viren135

19.09.2016 12:35

Mislim da je nebitno jel jabuka ili kruška nego je u pitanju VASPITANJE koje dete donosi od KUĆE!!! Možemo mi zvati 100 milicije ali "jadna samohrana majka" će uvek imati izgovor i može da se čudi.A ovo kako mi se čini i nije bio prvi put. I ja sam bila dete samohrane majke pa nismo krali ni jabuku ni krušku - tako smo bili vaspitani.

verica

19.09.2016 16:00

@Viren135 - ja bi zadavila tu stoku pijanu

Strasni

19.09.2016 16:29

@Viren135 - Dete je iz dobre kuce i otac mu je umro,pa je majka zbog toga samohrana...Decu licno znam i za primer su.

Zoran - Tico - Tico

19.09.2016 17:56

@Viren135 - Alal vera kako ti mozak šljaka! Pa niko neće ukrasti krušku iz obesti. Ili je gladan ili je žedan. Makar kruške rastu na sve strane. To je prosto tako. A zašto ta pijanica, kad je takav čuvarkuća, ne brani krušku od pćela kad je oprašuju!? Pa neće, korisno mu. Samo što ih ne zove da navale. Pa, kad maltreriraš pčele, podaj nekome i po neku krušku. Možda su baš pčele njegove!

NijeVazno

19.09.2016 18:55

@Viren135 - Vidi.... O kom vaspitanju pricas? Svi mi znamo da je najsladje voce kad uberes sa nekog drveta, obicno tudjeg. Ako to nisi radila kao mala, zalim ti detinjstvo. Svi smo to radili. Ali neka je ubrao i kilo... I ti bi ga zadavila i ubila??? Pi*am se ja na svo voce ovog sveta ako je vredno kao jedan zivot, makar on bio i nevaspitan. Tol'ko.

bl

19.09.2016 22:49

@Viren135 - kako te nije sramota da pises tako nesto ,pa ti si nevaspitana i bezobrazna i nasla si se da ti govoris o postenju ,pa svi smo mi kao djeca brali jabuke i kruske i svo voce to nije kradja i sta treba neka budaletina da davi djecu, ma odma mu ruke odsjeci da vidim koga bi on davio djubre jedno ,a i ti bi isto to uradila izgleda nekom djetetu cim pises takav komentar.DNO DNA.